" Členský příspěvek "
30. čvn 2017 13:56 #4736
od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma " Členský příspěvek "
Ahoj, těší mne Váš zájem, je pravda, že na stránky teď moc nechodím a jen je udržuji v provozuschopném stavu. Po posledních hekerských útocích jsem to chtěl už zrušit.
Nicméně jsem se na to vrhnul a věnoval jim pár večerů aby zase vše fungovalo lépe a radostněji.
Co se týče příspěvku tak to už tady jednou bylo a velmi nehezky jsem se rozešel s jedním členem. Takže jsem s tím opatrný a platím to ze svého.
Náklady jsou: hosting na 3 roky 610 Kč (expirace 03/2020) + doména 605 Kč na 4 roky (expirace 03/2019) .
S tím účtem je to dobrý nápad. Na chod se vezme jen to co je potřeba, zbytek využije na srazy či propagační předměty. Spolek bych rozhodně nezakládal, bude to zbytečná práce navíc.
Nicméně jsem se na to vrhnul a věnoval jim pár večerů aby zase vše fungovalo lépe a radostněji.
Co se týče příspěvku tak to už tady jednou bylo a velmi nehezky jsem se rozešel s jedním členem. Takže jsem s tím opatrný a platím to ze svého.
Náklady jsou: hosting na 3 roky 610 Kč (expirace 03/2020) + doména 605 Kč na 4 roky (expirace 03/2019) .
S tím účtem je to dobrý nápad. Na chod se vezme jen to co je potřeba, zbytek využije na srazy či propagační předměty. Spolek bych rozhodně nezakládal, bude to zbytečná práce navíc.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
30. čvn 2017 17:11 #4737
od Myro
Odpověděl Myro pro téma " Členský příspěvek "
Myslím, že se toho už řeklo dost.
Parta která se vytvořila kolem Caponordů je fantastická a za její vznik vděčíme bez debat těmto stránkám, tak jen chachar by nepřispěl.
Parta která se vytvořila kolem Caponordů je fantastická a za její vznik vděčíme bez debat těmto stránkám, tak jen chachar by nepřispěl.
01. čvc 2017 20:12 #4738
od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma " Členský příspěvek "
Zdarec, prispevek na provoz stranek rozhodne ano, jako povinnost pro vsechny uzivatele stranek ne, nechal bych to na svedomi kazdeho z uzivatelu. Spolek pro jeho administrativni narocnost ne. S pretlakem penez by se dalo nalozit i takto-nutne naklady na provoz stranek, Mirovy srazovky zdarma na srazech popr. nechat vyrobit nasivky napr. Caponord team podle navrhu Mira. Tot muj nazor.
02. čvc 2017 08:57 #4740
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma " Členský příspěvek "
Myslím, že Karlos to napsal úplně přesně. Příští týden záložním ucet a rozjedeme to.
05. čvc 2017 15:43 #4750
od Dulík
Odpověděl Dulík pro téma " Členský příspěvek "
Za mě členský příspěvek určitě ano...stránky mi dost pomohly i v rozhodování a v nalezení nejlepšího servisáka na světě...dík Fonzi
05. čvc 2017 20:45 #4751
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma " Členský příspěvek "
Ale no toz...zas to neprehanej nebo se budu cervenat
Vygenerováno za 0.145 sekund