Help - nepravidelný chod
13. srp 2017 19:16 - 13. srp 2017 19:18 #4842
od mates750
Odpověděl mates750 pro téma Help - nepravidelný chod
Nazdarek. Dam len dojmy z toho videa. Najprv ze dost dlho vysoky volnobech ale dobre to strielanie do sacieho na jednom valci moze robit chudobna zmes a ta moze byt z netesnosti na niektorom valci ...vsimol som si ze ked sa zohreje je to menej a ked pridas tak som to nepocul. zohriatie moze zmensovat tu netesnost material sa zohreje a zmensi sa vola lebo sa zvacsi material ....a pri vyssich otackach je mnozstvo nasavaneho vduchu (aj paliva) natolko velke ze to necitit. Kontrola hadiciek priruba hrdla vstrekovacu gumenný medzikus no prejdi to. a ja by som skusil ze ktorý valec to robý asi odpojit jeden valec a ten vadný zdochne neutiahne volnobech ak strely do sacieho. Moj nazor tak ma nesprdnite ked by som uplne trepal. )))
Poslední změna: 13. srp 2017 19:18 uživatelem mates750.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
15. srp 2017 19:14 #4847
od Slavíček
Odpověděl Slavíček pro téma Help - nepravidelný chod
Díky, na mé motorce se to se zahřátím zhoršuje. Jakmile se to zahřeje, už to nesyká, ale ozývají se docela nepříjemné rány. Zjistil jsem, že to odfukovalo z levé strany pod nádrží. Rozdělal jsem to a teď chodím a čumím do toho jak bacil do lékárny... Zatím jsem našel jen úplně suchý prací vzduchový filtr, roztržené těsnění na airboxu, to budu muset někde sehnat a prý by to mohl být uvolněný vstřikovač. Je to nepravidelné a zhoršuje se to. To znamená, že směs to není, něco se podělalo. Něco prasklo, nebo se něco vibracemi uvolnilo a ta závada se zvětšuje. Taky jsou pěkně špinavé, jako podpálené klapky, podle mého by měly být čisté a zlaté. Asi jak to střílí zpátky do sání a jak tam lítal bordel přes ten suchý filtr. Bývalý majitel se tvářil jako klasa, ale pomalu zjišťuju, kolik už je tam toho v prd....
15. srp 2017 20:23 - 15. srp 2017 20:25 #4849
od mates750
Odpověděl mates750 pro téma Help - nepravidelný chod
cauko nemyslim ze to bude uplný pruser moto by nesla vobec. mozes mat zasraný vstrek okrem teda toho ze uvolnený ...kazdopadne ho vyber a mozes ho vyskusat ja som ho napojil na druhe cerpadlo z auta stare co mam normalne hdickou a opacný konec cerpadla mam ponorený v miske z benzinom a napojim na dva piny v konektore krokodiliky z nabijacky na baterku a pekne uvidis ako rozprasuje. (neeekorit pri tom) lebo ked len kvapka zneho lebo je zasraný tak moze byt ze streli do sacieho lebo steka do valcu benzin a na druhu iskru ho zapali moto hadze iskru stale vzdy v hornej uvrati ci nasava ci vyfukuje.....
Poslední změna: 15. srp 2017 20:25 uživatelem mates750.
- findejs1310
- VIP EXPERT
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
16. srp 2017 05:26 #4851
od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Help - nepravidelný chod
Hlavne zachovej klid
Poradne prohlidni obe priruby a vsechny hadicky jestli tam neni dira nebo jestli nejsou zterele.Klapky uplne ciste a zlate jsem snad jeste nevidel.
Jura
Poradne prohlidni obe priruby a vsechny hadicky jestli tam neni dira nebo jestli nejsou zterele.Klapky uplne ciste a zlate jsem snad jeste nevidel.
Jura
20. srp 2017 13:22 #4871
od Nezmar
Odpověděl Nezmar pro téma Help - nepravidelný chod
Mrkni na podtlakový hadičky a na příruby k sání jestli nejsou prasklé.
20. srp 2017 22:15 #4874
od Slavíček
Odpověděl Slavíček pro téma Help - nepravidelný chod
Pánové, děkuji Vám všem, už jsem to našel. Celé jsem to rozmašlil. Když pominu fakt, že bývalý majitel nechal prací vzduchový filtr naprosto suchý a podobně, tak závada byla utržená hadička. Na levé straně, (ve směru jízdy), za regulátorem tlaku, co je u vstřikovače, je soustava hadic a jedna byla těsně za hrdlem utržená, protože byla zteřelá. Vůbec nebyla vidět. Našel jsem ji až tak, že jsem napojil na tu odmašlenou motorku nádrž a nastartoval jsem ji. Pak už to šlo rychle. původní hadičku nahradila tlaková hadice od švajcu a bylo po závadě. Měl jsem hrůzu z hledání dírek v membránách, ale i s tím bych se popral. Teď už je to zase v hromadě a jede. Postupně budu sbírat informace a budu rád, když budu také moci pomoct. Jura
Poděkovali: mates750
Vygenerováno za 0.128 sekund