Kouří se jen z jednoho výfuku, EF1, omezení výkonu
28. srp 2017 12:46 - 28. srp 2017 12:49 #4893
od ozzzi
Kouří se jen z jednoho výfuku, EF1, omezení výkonu vytvořil uživatel ozzzi
Ahoj, potřebuju poradit
mám čápa 2002, mašina má 62000km najeto, jezdí směle ale má pár mušek, nevíte někdo co s tím?
1) Kouří se mi jen z jednoho výfuku, konkrétně z levého, pravý nejede skoro vůbec.
2)Po spojení drátků ukazuje display chybu EF1, prý to nic není, ale stále to bliká
3)Moto mi jezdilo až 200 km/h, teď se nedostanu přes 165 km/h nevíte čím to?
4)Drží se mi voda pod víčkem nádrže, při tankováni mi tam vždy nějaká nateče, jak s ní pryč?
Díky moc!
mám čápa 2002, mašina má 62000km najeto, jezdí směle ale má pár mušek, nevíte někdo co s tím?
1) Kouří se mi jen z jednoho výfuku, konkrétně z levého, pravý nejede skoro vůbec.
2)Po spojení drátků ukazuje display chybu EF1, prý to nic není, ale stále to bliká
3)Moto mi jezdilo až 200 km/h, teď se nedostanu přes 165 km/h nevíte čím to?
4)Drží se mi voda pod víčkem nádrže, při tankováni mi tam vždy nějaká nateče, jak s ní pryč?
Díky moc!

Poslední změna: 28. srp 2017 12:49 uživatelem ozzzi.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
28. srp 2017 18:26 - 28. srp 2017 18:27 #4896
od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Kouří se jen z jednoho výfuku, EF1, omezení výkonu
1) Po nastartovani v chladnu se i me trosku kouri(spis jako para) z jednoho
laufu...myslim ze to bude rozdilnou delkou svodu pod motorem.Vzdy ze zacatku je jeden teplej a druhej studenej.
fakt ale nevim jestli zrovna levej.svice mam ok.
2) konektor nenechavej spojenej
3)to netusim ...mozna jsi pribral
4) vodu vytri a zkontroluj hadicky co vedou vzadu od nadrze.
Me by spis zajimalo jak se tam ta voda dostane...to umyvas vapkou nebo co?
laufu...myslim ze to bude rozdilnou delkou svodu pod motorem.Vzdy ze zacatku je jeden teplej a druhej studenej.
fakt ale nevim jestli zrovna levej.svice mam ok.
2) konektor nenechavej spojenej
3)to netusim ...mozna jsi pribral
4) vodu vytri a zkontroluj hadicky co vedou vzadu od nadrze.
Me by spis zajimalo jak se tam ta voda dostane...to umyvas vapkou nebo co?
Poslední změna: 28. srp 2017 18:27 uživatelem findejs1310.
29. srp 2017 09:15 #4898
od ozzzi
Odpověděl ozzzi pro téma Kouří se jen z jednoho výfuku, EF1, omezení výkonu
1) Mě vůbec, jeden kouří jak prase a k druhému když přiložím ruku tak cítím jen slabý tlak.
2)Jasně že nenechávám, přesto bliká EFI když vypnu motor
3)Jestli to nemá co společného s tím EFI, někde jsem četl že to omezí výkon motoru na 70%
4)Je tam odtokový kanálek asi ucpaný, nemeju to wapkou, běžný déšť...je tam mezera mezi víčkem a skruží od nádrže.
2)Jasně že nenechávám, přesto bliká EFI když vypnu motor
3)Jestli to nemá co společného s tím EFI, někde jsem četl že to omezí výkon motoru na 70%
4)Je tam odtokový kanálek asi ucpaný, nemeju to wapkou, běžný déšť...je tam mezera mezi víčkem a skruží od nádrže.
29. srp 2017 11:19 #4899
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Kouří se jen z jednoho výfuku, EF1, omezení výkonu
1) jeden valec nejede nebo jen nekouri? Jsou svody z obou valcu teple? Zvukove je motor v pohode?
2)EFI blika stale pri zaplem zapalku? I s nastartovanym motorem? Na diagnostice jsi to napichle mel?
3)Samotne blikani EFI nic neomezuje. Omezit vykon muze zavada, ktera blikani EFI zpusobila...ale taky nemusi. Zalezi na tom o jakou zavadu se jedna.
4)kdyz otevres vicko, je tam odtokovy kanalek...ten usti vzadu zespodu nadrze do jedne s tech tenkych hadicek.Mrkni jestli tu hadicku nemas nekde skriplou...pripadne zkus tlakovym vzduchem profouknout ten kanalek v nadrzi...
2)EFI blika stale pri zaplem zapalku? I s nastartovanym motorem? Na diagnostice jsi to napichle mel?
3)Samotne blikani EFI nic neomezuje. Omezit vykon muze zavada, ktera blikani EFI zpusobila...ale taky nemusi. Zalezi na tom o jakou zavadu se jedna.
4)kdyz otevres vicko, je tam odtokovy kanalek...ten usti vzadu zespodu nadrze do jedne s tech tenkych hadicek.Mrkni jestli tu hadicku nemas nekde skriplou...pripadne zkus tlakovym vzduchem profouknout ten kanalek v nadrzi...
29. srp 2017 13:44 #4901
od ozzzi
Odpověděl ozzzi pro téma Kouří se jen z jednoho výfuku, EF1, omezení výkonu
Díky
1) Jedou oba válce, výfuk kouří ale malinko, druhý jede jak parník, jedná se o ten pravo, máš to taky tak? Zvukově se zdá vše v cajku
2) EFi bliká pouze když je vyplý motor, na diagnostice jsem to neměl, zatím jsem chtěl zjistit od Vás, zda to není prkotina
3)EFI 1 prý je to běžné, normální stav...pak to ale nemusí blikat že když jde o normální stav
)
4) Díky, je to totál ucpané už na začátku u nádrže, zkusím kompresorem
1) Jedou oba válce, výfuk kouří ale malinko, druhý jede jak parník, jedná se o ten pravo, máš to taky tak? Zvukově se zdá vše v cajku
2) EFi bliká pouze když je vyplý motor, na diagnostice jsem to neměl, zatím jsem chtěl zjistit od Vás, zda to není prkotina
3)EFI 1 prý je to běžné, normální stav...pak to ale nemusí blikat že když jde o normální stav

4) Díky, je to totál ucpané už na začátku u nádrže, zkusím kompresorem

29. srp 2017 14:00 #4902
od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Kouří se jen z jednoho výfuku, EF1, omezení výkonu
EFI ti bliká proto, že to vypínáš čudlem na řidítku...Vypínej klíčkem ve spínačce a blikat nebude. Navíc to tak hodně návodů k obsluze i doporučuje, na řidítku je pouze nouzovej chcípák a né na pravidelný používání.
Vygenerováno za 0.258 sekund