Kouří se jen z jednoho výfuku, EF1, omezení výkonu

Více
28. srp 2017 12:46 - 28. srp 2017 12:49 #4893 od ozzzi
Ahoj, potřebuju poradit
mám čápa 2002, mašina má 62000km najeto, jezdí směle ale má pár mušek, nevíte někdo co s tím?
1) Kouří se mi jen z jednoho výfuku, konkrétně z levého, pravý nejede skoro vůbec.
2)Po spojení drátků ukazuje display chybu EF1, prý to nic není, ale stále to bliká
3)Moto mi jezdilo až 200 km/h, teď se nedostanu přes 165 km/h nevíte čím to?
4)Drží se mi voda pod víčkem nádrže, při tankováni mi tam vždy nějaká nateče, jak s ní pryč?

Díky moc! :)
Poslední změna: 28. srp 2017 12:49 uživatelem ozzzi.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
28. srp 2017 18:26 - 28. srp 2017 18:27 #4896 od findejs1310
1) Po nastartovani v chladnu se i me trosku kouri(spis jako para) z jednoho
laufu...myslim ze to bude rozdilnou delkou svodu pod motorem.Vzdy ze zacatku je jeden teplej a druhej studenej.
fakt ale nevim jestli zrovna levej.svice mam ok.
2) konektor nenechavej spojenej
3)to netusim ...mozna jsi pribral
4) vodu vytri a zkontroluj hadicky co vedou vzadu od nadrze.
Me by spis zajimalo jak se tam ta voda dostane...to umyvas vapkou nebo co?
Poslední změna: 28. srp 2017 18:27 uživatelem findejs1310.

Více
29. srp 2017 09:15 #4898 od ozzzi
1) Mě vůbec, jeden kouří jak prase a k druhému když přiložím ruku tak cítím jen slabý tlak.
2)Jasně že nenechávám, přesto bliká EFI když vypnu motor
3)Jestli to nemá co společného s tím EFI, někde jsem četl že to omezí výkon motoru na 70%
4)Je tam odtokový kanálek asi ucpaný, nemeju to wapkou, běžný déšť...je tam mezera mezi víčkem a skruží od nádrže.

Více
29. srp 2017 11:19 #4899 od FonziETV
1) jeden valec nejede nebo jen nekouri? Jsou svody z obou valcu teple? Zvukove je motor v pohode?
2)EFI blika stale pri zaplem zapalku? I s nastartovanym motorem? Na diagnostice jsi to napichle mel?
3)Samotne blikani EFI nic neomezuje. Omezit vykon muze zavada, ktera blikani EFI zpusobila...ale taky nemusi. Zalezi na tom o jakou zavadu se jedna.
4)kdyz otevres vicko, je tam odtokovy kanalek...ten usti vzadu zespodu nadrze do jedne s tech tenkych hadicek.Mrkni jestli tu hadicku nemas nekde skriplou...pripadne zkus tlakovym vzduchem profouknout ten kanalek v nadrzi...

Více
29. srp 2017 13:44 #4901 od ozzzi
Díky
1) Jedou oba válce, výfuk kouří ale malinko, druhý jede jak parník, jedná se o ten pravo, máš to taky tak? Zvukově se zdá vše v cajku
2) EFi bliká pouze když je vyplý motor, na diagnostice jsem to neměl, zatím jsem chtěl zjistit od Vás, zda to není prkotina
3)EFI 1 prý je to běžné, normální stav...pak to ale nemusí blikat že když jde o normální stav :))
4) Díky, je to totál ucpané už na začátku u nádrže, zkusím kompresorem :)

Více
29. srp 2017 14:00 #4902 od cyberzef
EFI ti bliká proto, že to vypínáš čudlem na řidítku...Vypínej klíčkem ve spínačce a blikat nebude. Navíc to tak hodně návodů k obsluze i doporučuje, na řidítku je pouze nouzovej chcípák a né na pravidelný používání.

Vygenerováno za 0.258 sekund