Palivové mapy

Více
10. čvc 2015 21:00 #2940 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Palivové mapy
S Fonzinem jsme na Reidovi přehráli mapu co je tady na stránkách, verzi s lambda sondou a musím říct i když jsem byl skeptický tak FAKT je to ůplně jinná motorka. Volnoběh ještě není vychytaný,asi to fakt chce doladit někde na emisích a snad to bude potom dobré. Nicméně jsem zvědavy co řekne paní spotřeba. Většinou to neměřím, takříkajíc na to seru, ale jen tak pro zajimavost.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11. srp 2015 18:39 #2982 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Palivové mapy
Zdar jak sviňa, v neděli jsme dorazili z dovolené a zkoušel jsem tak nějak změřit spotřebu po přehrání mapy a musím říct že šla celkem dolů na 5,5 litru z 6,2 l. Což je docela hezké.

Více
12. srp 2015 06:07 #2984 od MOZUCHYN
Odpověděl MOZUCHYN pro téma Palivové mapy
Já jsem seřídil podtlaky a volnoběh se rapidně zlepšil.Je žádoucí udělat i reset klapek někdy i každou sezonu.Jsou to moje zkušenosti. Provedl jsem i na dalších a majitelé byly spokojeni byly vidět změny motoru hlavně v nižších otáčkách.

Více
13. srp 2015 09:31 #2987 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Palivové mapy
Já se musím přidat:-) Mapy mám přehrané už přes rok a od začátku velký skok. Ted jsme za víkend dali nějakých 650km (Vsetín, Polsko, Adršpach, Orličky, Jeseníky Vsetín) a spotřeba vychází 5,3 l/100km ve dvou s nabalenýma kuframa :-)

Více
30. srp 2015 15:35 #3029 od klempner
Odpověděl klempner pro téma Palivové mapy
ZDRAVÍM TĚ CHCI SE ZEPTAT JESTLI MI NEPŘEHRAJEŠ PALIVOVOU MAPU DÍKY ZA ODPOVĚD

Více
01. zář 2015 06:45 #3031 od jaroš
Odpověděl jaroš pro téma Palivové mapy
Ahoj FonziETV,můžu poprosit o přehrání palivové mapy.Mám to kousek tak bych dojel i po práci,dík.

Vygenerováno za 0.128 sekund