Aké nové sviečky?
25. lis 2012 14:02 - 25. lis 2012 14:19 #950
od LuDom
Aké nové sviečky? vytvořil uživatel LuDom
ahojte,
cez hľadanie som nič nenašiel, tak zakladám tému.
Poraďte ktoré budú najlepšie, nemám v tomto prehľad (neak sa viac vyznam v nafťákoch). A keďže sa v tom vŕtam, tak vymením všetko naraz.
hm, tak vyhľadávanie moc nefunguje, keď som to prechádzal ručne tak som to našiel na fore.
takže už asi bezpredmentné.
cez hľadanie som nič nenašiel, tak zakladám tému.
Poraďte ktoré budú najlepšie, nemám v tomto prehľad (neak sa viac vyznam v nafťákoch). A keďže sa v tom vŕtam, tak vymením všetko naraz.
hm, tak vyhľadávanie moc nefunguje, keď som to prechádzal ručne tak som to našiel na fore.
takže už asi bezpredmentné.
Poslední změna: 25. lis 2012 14:19 uživatelem LuDom.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
25. lis 2012 15:25 #951
od Giovany
Sono sempre moderato critico!
Odpověděl Giovany pro téma Aké nové sviečky?
Ahoj já dal ted NGK-DCPR9EIX iridiové,,, okamžitě už start lepší i to de mnohem líp do otáček,,, líp to jede. Majitel předemnou tam měl dané Brisky a teda nic moc
Sono sempre moderato critico!
25. lis 2012 17:33 #952
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Aké nové sviečky?
presne tieto si idem objednat z tohoto www.motops.cz/svicky/ngk-zapalovaci-svic...m/5172-ngk-dcpr9eix/ portálu aj s KN filtorm, tak uvidim. ceny su celkom dobré by som povedal.
dík
dík
26. lis 2012 20:11 #954
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Aké nové sviečky?
Taky jsem dal Iridiový v kombinaci s KNfiltrem a naprostá spokojenost, Brisky jsem zkoušel na předchozí motorce /Bandit 600N/ a dopadlo to naprostým fiaskem doporučili mi je na banditforu - špatně sratrtovaly a šly blbě do otáček vyhodil jsem je a dal jsem tam NGK iridiový a vše šlo jak s praku jiná motorka.
22. led 2013 22:30 #1040
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Aké nové sviečky?
Nazdar ogaři, tak sem hleděl po nových svíčkách a se chci zeptat - Našel sem iridiové a platinové! Neví náhodou někdo jaký je mezi nimi rozdíl?? Taky mi byly doporučeny Densa. Má někdo zkušenost?? Díky za Vaše odpověďi.
23. led 2013 09:51 - 23. led 2013 10:02 #1041
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Aké nové sviečky?
Rozdíl najdeš tady. www.ngk.de/cz/produkty-a-technologie/zap...mi-ze-vzacnych-kovu/
Já osobně iridiové kvůli životnosti. Na výrobci podle mě nezáleží. Měl jsem svíčky od NGK i od Densa a bylo to stejný.
Já osobně iridiové kvůli životnosti. Na výrobci podle mě nezáleží. Měl jsem svíčky od NGK i od Densa a bylo to stejný.
Poslední změna: 23. led 2013 10:02 uživatelem zdemal.
Vygenerováno za 0.206 sekund