Neutral z jedničky, tlačítka mod set

Více
27. bře 2014 19:14 - 28. bře 2014 08:26 #1786 od Praotec
Ahoj,

pořídil jsem jetého caponorda 01, mám z něj radost, ale i několik problémů:

1. z jedničky na neutral trefit velmi tuhé a těžké trefit

2. nefungujou tlačítka mod a set - vyřešeno

3. dělá tu někdo opravu seřizování předpětí pružiny centrálu

Máte někdo radu, případně znáte člověka co do toho dělá? Budu rád za každou odezvu

Díky :(
Poslední změna: 28. bře 2014 08:26 uživatelem Praotec.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
27. bře 2014 19:17 #1787 od Nezmar
Mě jde najít neutrál z 1 taky blbě

Více
27. bře 2014 20:01 - 27. bře 2014 20:06 #1788 od wp_thunder
Zdar
Tak gratulace k Capoušovi .. ke tvým problémům.

1. Občas taky bojuju, ale ne proto že by to šlo ztuha, ale spíš kvůli krátké dráze a většinou ten neutrál přejedu na dvojku....

2. Pokud nefungujou vůbec, máš moto krátce po koupi, reklamuj, může to být prkotina, ale taky problém na přístrojovce. S nějakým elektronikem by to mohlo jít opravit nicméně nová přístrojovka je drahá sranda...

3. Koukal jsem že jsi z Prahy, zkus Speedyho v Modřanech www.s-moto.cz/ minimálně za zeptání nic nedáš a i když asi prvního Caponorda viděl toho mýho, zařídil a zajistil všechno naprosto perfektně, zkušností s různejma motorkama mají fakt hodně (viz vlákno v sekci elektro - Nejde nastartovat).

Martin @ Thunder
Poslední změna: 27. bře 2014 20:06 uživatelem wp_thunder.

Více
27. bře 2014 20:06 #1790 od Praotec
díky za tip, jsem taky z Modřan tak ho navštím jak budu mít spz :-)

Více
27. bře 2014 20:31 #1793 od wp_thunder
Jinak ty tlačítka nefungujou vůbec, nebo se alespoň někdy povede něco přepnout???

Když při nahozený motorce zkusíš tlačítko SET, tak to nic neudělá (mělo by to přepínat denní a celkový KM, popř. při podržení delším jak 3s vynulovat denní počitadlo)???

Martin @ Thunder

Více
28. bře 2014 08:24 #1794 od Praotec
tak paráda, motorku jsem umyl potlačil budíky a tlačítka fungují :D... hned je lepší nálada na víkend

jinak s centrálním tlumičem jsem dopadl jako kolega co tu uložil tentop obrázek etv1000.cz/media/kunena/attachments/221/centrl.JPG je tam jakási matice, ale jak je odkazováno na návod je možná oprava, jsou to těsnění, ale na to si zatím netroufnu, teď pořeším destičky na přčdek, kapaliny filtry :-) radost

Vygenerováno za 0.208 sekund