Neutral z jedničky, tlačítka mod set
27. bře 2014 19:14 - 28. bře 2014 08:26 #1786
od Praotec
Neutral z jedničky, tlačítka mod set vytvořil uživatel Praotec
Ahoj,
pořídil jsem jetého caponorda 01, mám z něj radost, ale i několik problémů:
1. z jedničky na neutral trefit velmi tuhé a těžké trefit
2. nefungujou tlačítka mod a set - vyřešeno
3. dělá tu někdo opravu seřizování předpětí pružiny centrálu
Máte někdo radu, případně znáte člověka co do toho dělá? Budu rád za každou odezvu
Díky
pořídil jsem jetého caponorda 01, mám z něj radost, ale i několik problémů:
1. z jedničky na neutral trefit velmi tuhé a těžké trefit
2. nefungujou tlačítka mod a set - vyřešeno
3. dělá tu někdo opravu seřizování předpětí pružiny centrálu
Máte někdo radu, případně znáte člověka co do toho dělá? Budu rád za každou odezvu
Díky
Poslední změna: 28. bře 2014 08:26 uživatelem Praotec.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
27. bře 2014 19:17 #1787
od Nezmar
Odpověděl Nezmar pro téma Neutral z jedničky, tlačítka mod set
Mě jde najít neutrál z 1 taky blbě
- wp_thunder
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
27. bře 2014 20:01 - 27. bře 2014 20:06 #1788
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Neutral z jedničky, tlačítka mod set
Zdar
Tak gratulace k Capoušovi .. ke tvým problémům.
1. Občas taky bojuju, ale ne proto že by to šlo ztuha, ale spíš kvůli krátké dráze a většinou ten neutrál přejedu na dvojku....
2. Pokud nefungujou vůbec, máš moto krátce po koupi, reklamuj, může to být prkotina, ale taky problém na přístrojovce. S nějakým elektronikem by to mohlo jít opravit nicméně nová přístrojovka je drahá sranda...
3. Koukal jsem že jsi z Prahy, zkus Speedyho v Modřanech www.s-moto.cz/ minimálně za zeptání nic nedáš a i když asi prvního Caponorda viděl toho mýho, zařídil a zajistil všechno naprosto perfektně, zkušností s různejma motorkama mají fakt hodně (viz vlákno v sekci elektro - Nejde nastartovat).
Tak gratulace k Capoušovi .. ke tvým problémům.
1. Občas taky bojuju, ale ne proto že by to šlo ztuha, ale spíš kvůli krátké dráze a většinou ten neutrál přejedu na dvojku....
2. Pokud nefungujou vůbec, máš moto krátce po koupi, reklamuj, může to být prkotina, ale taky problém na přístrojovce. S nějakým elektronikem by to mohlo jít opravit nicméně nová přístrojovka je drahá sranda...
3. Koukal jsem že jsi z Prahy, zkus Speedyho v Modřanech www.s-moto.cz/ minimálně za zeptání nic nedáš a i když asi prvního Caponorda viděl toho mýho, zařídil a zajistil všechno naprosto perfektně, zkušností s různejma motorkama mají fakt hodně (viz vlákno v sekci elektro - Nejde nastartovat).
Martin @ Thunder
Poslední změna: 27. bře 2014 20:06 uživatelem wp_thunder.
27. bře 2014 20:06 #1790
od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Neutral z jedničky, tlačítka mod set
díky za tip, jsem taky z Modřan tak ho navštím jak budu mít spz
- wp_thunder
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
27. bře 2014 20:31 #1793
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Neutral z jedničky, tlačítka mod set
Jinak ty tlačítka nefungujou vůbec, nebo se alespoň někdy povede něco přepnout???
Když při nahozený motorce zkusíš tlačítko SET, tak to nic neudělá (mělo by to přepínat denní a celkový KM, popř. při podržení delším jak 3s vynulovat denní počitadlo)???
Když při nahozený motorce zkusíš tlačítko SET, tak to nic neudělá (mělo by to přepínat denní a celkový KM, popř. při podržení delším jak 3s vynulovat denní počitadlo)???
Martin @ Thunder
28. bře 2014 08:24 #1794
od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Neutral z jedničky, tlačítka mod set
tak paráda, motorku jsem umyl potlačil budíky a tlačítka fungují ... hned je lepší nálada na víkend
jinak s centrálním tlumičem jsem dopadl jako kolega co tu uložil tentop obrázek etv1000.cz/media/kunena/attachments/221/centrl.JPG je tam jakási matice, ale jak je odkazováno na návod je možná oprava, jsou to těsnění, ale na to si zatím netroufnu, teď pořeším destičky na přčdek, kapaliny filtry :-) radost
jinak s centrálním tlumičem jsem dopadl jako kolega co tu uložil tentop obrázek etv1000.cz/media/kunena/attachments/221/centrl.JPG je tam jakási matice, ale jak je odkazováno na návod je možná oprava, jsou to těsnění, ale na to si zatím netroufnu, teď pořeším destičky na přčdek, kapaliny filtry :-) radost
Vygenerováno za 0.208 sekund