Spotřeba

Více
04. čvn 2016 11:43 #3979 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Spotřeba
Je pravda, že já jsem pořešil většinu ovlivňujících faktorů najednou, tak u mě ten skok byl celkem znatelný.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
04. čvn 2016 12:47 #3980 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Spotřeba
No ja taky resil vsechno hned po koupi....musel jsem :(
A opravdu jsem ted na +\- 5,5 litrech.

Více
05. čvn 2016 07:17 - 05. čvn 2016 07:20 #3981 od Dulík
Odpověděl Dulík pro téma Spotřeba
Moje zkušenost z vysokou spotřebou...nejprve 7,5 a víc a po přehrání map 6,5....díky Fonzi ;-)
Filtr KN,výfuky origo,svíce normal,jen kolco 16zubů.
Poslední změna: 05. čvn 2016 07:20 uživatelem Dulík.

Více
06. čvn 2016 11:30 #4011 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Spotřeba
Mozna se mnou Fonzi nebude souhlasit ale pridam svuj poznatek.
16 zubu na pastorku Ti pomuze tak maximalne kdyz se motas nekde po meste a nebo na poli.
Ja osobne jsem taky zacal sekundarem ale zjistil jsem ze to je na houby.(pro mne)
Pokud pouzivas motorku na cestovani a jezdis vetsi vzdalenosti tak bych ve predu nechal 17 a spis bych ubral na rozete 1(max 2) zuby a dal bych to lehoucce do rychla.Podle toho jestli jezdis sam nebo ve dvou.
Motor ma dostatecnej kroutak a kdyz lehce snizis otacky pri zachovani rychlosti tak pri presunech po dalnicich nebo lepsich silnicich.
spotreba pujde dolu.Mluvim samozrejmne o rozumne rychlosti.
Pri zmene poctu zubu na sekundaru je to velkej skok naproti tomu na rozete
je to jemnejsi a vyznamnejsi zmena.
Ale zalezi na kazdem co mu vyhovuje samozrejmne.
Co ty na to Fonzi.
Jura

Více
06. čvn 2016 12:17 #4012 od novax
Odpověděl novax pro téma Spotřeba
Čau,já bych chtěl pomalejší jedničku (do kolon) a rychlejší šestko na dálnici. Ne na maximálku,ale na otáčky. Síly má dost ještě na další kvalt. Juro !!! nenaser nám Fonziho :P . Jsem moc rád že sem píše a má s náma trpělivost. :P Laborování z rozetama mam za sebou na fichtlovi. Tam poznáš každej zub okamžiě. Jinak souhlasim. 17 zubů = menší spotřeba než 16. A ke spotřebě. Měřil jsem to na dvou nádržích a mam cca 6,3. Leju tam 98 (verva 100). Jestli máš lambdy,tak je taky nejjednodušší vzít benzín jinde. U aut to někdy dělalo psí kusy a lítal volnoběh. Na Capoušovi se mi to ještě nestalo. O spotřebu nejde (auto mi žere míň) ale asi je něco špatně a časem by se to mohlo projevit jinde a hůř. Podpálený ventily atd. Hodně štěstí při pátrání. :)

Více
06. čvn 2016 12:48 #4014 od Majkel
Odpověděl Majkel pro téma Spotřeba
Ta moja je tiez poriadne hladna, tipujem to na 7,5 litra. Musim uz spojazdnit tu diagnostiku a resetnut tie klapky, alebo si dam niekedy vylet za Fonzim :D

Vygenerováno za 0.131 sekund