Spotřeba
- findejs1310
- VIP EXPERT
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
06. čvn 2016 13:11 - 06. čvn 2016 13:13 #4016
od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Spotřeba
Tady nejsme v sranátu ani v posranecke seremrovne...takze tady se nikdo nenasere.
Není důvod.
A pokkud jde o spotrebu tak je jasny ze motorka je pro zabavu a nehledis na to jako u auta ale pokud uz jedes nekam dale na dovcu tak je lepsi ...cim min tim lip
Jura
Není důvod.
A pokkud jde o spotrebu tak je jasny ze motorka je pro zabavu a nehledis na to jako u auta ale pokud uz jedes nekam dale na dovcu tak je lepsi ...cim min tim lip
Jura
Poslední změna: 06. čvn 2016 13:13 uživatelem findejs1310.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
06. čvn 2016 15:08 #4018
od FonziETV
Me nenaseres Vsechno co tu kdo z nas pise ma kousek pravdy. Jen zalezi na tom, jaky ma kdo jizdni styl a na jake cesty motorku pouziva. Moje prumerna rychlost je 80km/h a v 95% ve dvou...ikdyz ja jsem tak za pul ...a trckame tady okolo po kotarech a kochame se, tak potrebuju spis do sily abych to netahal na nizke kvalty v tockach. Takhle si jedu v klidu klidne okolo 3000 ot. a spotrebou jsem tam kde jsem. Okolo 6 litru. Dalnicim se snazim vyhybat a kdyz, tak se tam sunu do 120km, takze je pro me tva varianta bezpredmetna. Ale pro nekoho, kdo jezdi podobne jako ty, verim, muze byt uzitecna.
06. čvn 2016 15:09 #4019
od FonziETV
- findejs1310
- VIP EXPERT
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
06. čvn 2016 15:29 #4020
od findejs1310
No presne jak rikas Fonzi
zalezi na stylu jizdy.
Ja prave presel z Pegaska protoze jsem ucitil vuni dalek a k tomu patri to pohodli a dlouhe presuny....a17 zubu vepredu
Kazdy si vybere a vyzkousi podle toho co rad jezdi.zadna rada neni spatna..zadna neni jedinecna.je dobre ze mame na vyber
a kazdy se ma kde podelit o sve zkusenosti protoze nekomu jinemu
se to muze hodit.
Me tohle forum dalo hrozne moc...a nejvetsi bomba je Tuneecu...
a s tim je spojena moje otazka i kdyz sem nepatri...nekdo se ptal jestli pri resetu tps se vypina pred nastartovanim klicek a tady jsem cetl ze jo
jenze na aprforu.com je pravej opak....to znamena ze jedna z techto variant neni funkcni.A ted babo(Fonzi) rad.
Hlavne koleckama dolu a vo vo vo tom to je.
Jura
zalezi na stylu jizdy.
Ja prave presel z Pegaska protoze jsem ucitil vuni dalek a k tomu patri to pohodli a dlouhe presuny....a17 zubu vepredu
Kazdy si vybere a vyzkousi podle toho co rad jezdi.zadna rada neni spatna..zadna neni jedinecna.je dobre ze mame na vyber
a kazdy se ma kde podelit o sve zkusenosti protoze nekomu jinemu
se to muze hodit.
Me tohle forum dalo hrozne moc...a nejvetsi bomba je Tuneecu...
a s tim je spojena moje otazka i kdyz sem nepatri...nekdo se ptal jestli pri resetu tps se vypina pred nastartovanim klicek a tady jsem cetl ze jo
jenze na aprforu.com je pravej opak....to znamena ze jedna z techto variant neni funkcni.A ted babo(Fonzi) rad.
Hlavne koleckama dolu a vo vo vo tom to je.
Jura
06. čvn 2016 15:51 #4022
od FonziETV
Odpoved a i b je spravne. Je to uplne jedno. Resetem jen v jednotce smazes adaptacni hodnotu, tedy hodnotu odporu TPS, kterou jednotka bere jako pomyslnou nulu, tedy hodnotu, ktera jednotce rika, ze ted je uplne zavreny plyn a motor ma jit na volnobeh. To protoze Caponord nema v TPS spinac volnobehu. A at tak nebo tak, stejne ten klicek jednou vypnes Takze maximalne se ten reset projevi az po tom dalsim zapnuti klicku. Kdybych to mel brat z pohledu aut, tak v 99.9% pripadu musis po provedeni zakladniho nastaveni nektereho ze snimacu nebo akcnich clenu vypnout na nekolik desitek vterin zapalovani aby si jednotka po znovuzapnuti nacetla nove, aktualni hodnoty a nepracovala s tema, co si nacetla pred resetem.
- findejs1310
- VIP EXPERT
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
06. čvn 2016 16:06 - 06. čvn 2016 16:11 #4023
od findejs1310
No joooo Fonzi ale neco tam psali ze se ma nastartovat a nechat minutu bezet motor
a nesmi se pridavat plyn.....tak ja ziju celou dobu v tom ze prave pri tom minutovem nastartovani si motorka ujasnuje kde je nulova poloha.a proto se mi zdaly ty dve varianty uplne rozdilne.
Takze reset se provede pouze tim ze zmacknu tlacitko reset a vypnu a zapnu zapalovani??? nic vic???
sakra sakra to je teda ale dalsi novinka
A jeste jako blbec si merim na stopkach minutu
Jura
a nesmi se pridavat plyn.....tak ja ziju celou dobu v tom ze prave pri tom minutovem nastartovani si motorka ujasnuje kde je nulova poloha.a proto se mi zdaly ty dve varianty uplne rozdilne.
Takze reset se provede pouze tim ze zmacknu tlacitko reset a vypnu a zapnu zapalovani??? nic vic???
sakra sakra to je teda ale dalsi novinka
A jeste jako blbec si merim na stopkach minutu
Jura
Poslední změna: 06. čvn 2016 16:11 uživatelem findejs1310.
Vygenerováno za 0.123 sekund