Spotřeba

Více
12. srp 2016 18:47 - 12. srp 2016 18:48 #4322 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Spotřeba
No teda me se to zda spatne spocinany(zmereny)
Kua chlapi to prece neni mozny.
To ti snad nekde chcije benzin.
Jura
Poslední změna: 12. srp 2016 18:48 uživatelem findejs1310.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12. srp 2016 19:20 #4323 od divocak
Odpověděl divocak pro téma Spotřeba
Inac aj keby to curalo cez rychlospojky, tak by toho tolko nevyslo,, ci? Ale smrdelo by to poriadne.

Více
13. srp 2016 14:03 - 13. srp 2016 14:19 #4324 od dodo.st
Odpověděl dodo.st pro téma Spotřeba
Nuž tak som došiel s poruchou do garáže..... dnes som to rozobral. Benzín tiekol všetok do výfuku. Výfuk rozpálilo tak, že sa prepálila diera do prietoru pod sedadlom spolujazdca (sú tam poistky a náradie. To som ešte nezažil..... a to mám motorky už niekoľko desiatok rokov.
3 indukčné cievky sú odpálené. jedna, ktorá dáva iskru iskrí na všetkých 4 pripojeniach.
Dám vedieť ako to dopadlo
Poslední změna: 13. srp 2016 14:19 uživatelem dodo.st.

Více
23. úno 2017 21:10 #4520 od LuboTN
Odpověděl LuboTN pro téma Spotřeba
Nazdar hoši, nechcem zakladať novú tému preto oživím túto. Mám problém so spotrebou, ročník Capka 2003 a KN filter, nič iné proti sérii. Spotreba mi vychádza okolo 14 l na 100 km a neviem si rady. Motorka ide normálne, občas zacuká okolo 3t otáčok. Sytič vypína lebo po zohriatí klesnú otáčky na cca. 1300 otáčok a nekolíšu. Neviem, čo tomu môže byť ale pri takejto spotrebe určite niekde problém bude. Motorku som kúpil na jeseň a problém sa prejavil ihneď. Bývalý majiteľ vravel, že jazdil za 7 l údajne. Viete mi poradiť?

Více
25. úno 2017 07:25 #4521 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Spotřeba
Zdar,
tak pri tejto spotrebe by som asi rozhodil každý diel a prešiel každú možnosť od máp, klapiek, tesnosti sania, vstrekovačov, no proste úplne všetko.
Alebo sú potom už len dve možnosti, deravá nádrž alebo zlé počítadlo na stojanoch... :-(
Keď to vyriešiš, tak by ma fakt zaujímalo, čo to bolo. Viem, že niekto tu mal nahrané mapy z Futury/RSV a tam to bolo okolo 10-12? litrov, ale on o tom vedel.....
Držím palce.

Více
07. bře 2017 18:21 #4528 od Divi
Odpověděl Divi pro téma Spotřeba
Ahoj je zajmavý že když já kupuval capouše RV2002 tak prodavající říkal taky něco o 7 litech možná i míň. Kyž jsem motorku poprve projížděl vše bylo ok ale po pár dnech když jsem ji šel koupit tak nádrž byla vzcuclá že prej k nejbližší benzínce (která byla samozřejmě na opačnou stranu než jsem potrřeboval jet) to vyjde a tak se stalo ale už jsem cítil že něco není v pořádku. Těsne před benzínkou to zdechlo a měl jsem co dělat abych to nahodil a blikající EFI mi taky na radosti nepřidalo. Abych se moc nerozepisoval tak dodnes nevím co tam je za řídící jednotku ale byl tam i powercommander kterej se dá ladit pohodlně přes pc tak jsem našel člověka co mi to poladil na brzdě dal se novej kn filtr a svíčky prej z motoru dostal i přes 100 koní a tlaky na válcích jsou v porádku a z 10 litrů se rázem stalo 6.5l. Proto bych doporučil najít člověka co už někdy viděl caponorda (Caponord hmm to neznám ale zvládnu všechno to se mi už stalo a nikdo se nebude učit na mé motorce) a má možnost ladit na brzdě a prohlídnout úniky paliva (rychlospojky a popraskané hadice palivo má myslím tlak 4 barů).
Poděkovali: mates750

Vygenerováno za 0.144 sekund