Kotouče a destičky
- wp_thunder
-
Autor tématu
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
17. říj 2016 19:19 #4389
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Kotouče a destičky vytvořil uživatel wp_thunder
Je to tu už sice nastřelený v několika tématech, nicméně potřebuju radu/konzultaci. Čeká mě výměna jak kotoučů, tak desek. Po přeměření mají mý přední tloušťku 3,9mm
tak prolejzám web, hledám a váhám. Na originály samo kašlu, neb za to chtějí nesmysl. Taky zavrhuju čínu pokud nedostanu nějakou fakt dobrou referenci. Ve výběru mi zůstává motokotouce.cz, kde je super komunikace, reference jsou jak tady, tak na motorkářích pozitivní. Cena kompletu by byla okolo 9500,- za vyřezávaný nebo španělský výrobce NG, kdy se dá celá sada koupit za cca 7500,- (v obou případech jsou to ceny všech 3 kotoučů). Dál přemýšlím jaký desky - nevíte jestli originály od Aprilie jsou organický nebo sintrovaný? Z výrobců co tu jsou jsem zkoušel Goldfren - ubývaly jak máslo, teď mám SBS nicméně mi nebyly doporučeny že jsou nešetrné ke kotoučům, takže zvažuji EBC. Máte někdo zkušenost? Zkoušeli jste někdy rozdíl mezi organickými a sintrovanými deskami (výdrž, chování ke kotoučům). Z těch co jezdíte Capa dlouho s čím máte dobrý zkušenosti? Hodně zvažuju že po výměně tam dám právě organický i za cenu nižší životnosti, pokud tedy nebudou KO po 4000km jako ty GoldFreny....... Díky za tipy a postřehy

Martin @ Thunder
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
17. říj 2016 23:14 #4390
od Boris
Odpověděl Boris pro téma Kotouče a destičky
Vem v úvahu taky motokotouce.cz kotouče pěkné, skvěle brzdí, dodá k nim i desky... jediný s čím mě nasíral, že se mu nedařilo dodržet termín, ale zpoždění bylo nakonec jen asi 10 dní...
- wp_thunder
-
Autor tématu
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
18. říj 2016 05:06 #4391
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Kotouče a destičky
to Boris
Motokotouce tam mám zmíněný jako první a jsou nejžhavějším kandidátem.
Motokotouce tam mám zmíněný jako první a jsou nejžhavějším kandidátem.
Martin @ Thunder
18. říj 2016 11:12 #4392
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Kotouče a destičky
Ahoj,
ja som spokojný s Brembo doskami, Berem ich z motoretezi.cz. Dal som raz Goldfren, ale sú moc tvrdé a kotúče to sťahovalo pred očami.
ja som spokojný s Brembo doskami, Berem ich z motoretezi.cz. Dal som raz Goldfren, ale sú moc tvrdé a kotúče to sťahovalo pred očami.
18. říj 2016 15:04 #4393
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Kotouče a destičky
Zdar jak sviňa, já měnil kotouče i s deskama před rokem a bral jsem od pana Zely z motokotoučů. Dělá je o 0,5 mm silnější než originál takže mě asi přežijí. S dodáním nebyl problém, dovezl mi je až domů, ale to díky tomu, že to máme od sebe asi 30 km. Desky jsem bral taky od něj, dává je ke kotoučům za nákupku i s jeho slevou. Na netu za tu cenu neseženeš! Nestyď se říct o nějakou tu slevu, určitě vyhoví. Dodává buď nissiny nebo EBC. Já dal nissiny. Komunikace naprosto super!
19. říj 2016 05:04 #4394
od divocak
Odpověděl divocak pro téma Kotouče a destičky
Jazdil som asi dva roky na TDM900 a skusil som na nu dat cinske kotuce (cez ebay -mfactory) + platnicky EBC double H a bol som s nimi absolutne spokojny. Nabehal som v tejto kombinacii na nich cca 15000km a boli stale este v pohodicke. Ked budem menit platnicky, tak EBC HH bez debaty a cinskych kotucov z Mfactory by som sa tiez nebal. Hold nie je cina ako cina...
Vygenerováno za 0.227 sekund