přední brzdové destičky

Více
18. dub 2010 20:28 - 18. dub 2010 20:47 #128 od martas
přední brzdové destičky vytvořil uživatel martas
Zdravím, přišel jsem na to, že budu muset vyměnit brzdové destičky v předním kole. na netu jsem našel "klasické" a nějaké sintrované, tak se chci zeptat na rozdíl, které jsou lepší?
Poslední změna: 18. dub 2010 20:47 uživatelem martas.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
20. dub 2010 06:23 - 20. dub 2010 06:28 #132 od CapoRider
Ahoj já používám už delší dobu destičky ferodo FDB-2006 a jsem spokojený. Jinak Sintrované destičky by měly být odolnější. Cituji z webu www.goldfren.cz:

"Charakteristickými znaky sintrovaných materiálů je vysoký a stálý součinitel tření při teplotách až do 800 °C a tepelná stálost s minimálním otěrem. Materiály jsou bezazbestové, neobsahují skleněné vlákno ani formaldehydy a jsou šetrné k životnímu prostředí. Je možno je používat v suché olejové lázni. V porovnání s organickými třecími materiály mají několikanásobnou životnost."

Takže asi tak no. :blink:
Poslední změna: 20. dub 2010 06:28 uživatelem CapoRider.

Více
20. dub 2010 17:17 #133 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Re:přední brzdové destičky
Zdarec, když už se tady bavíme o těch brzdách, já tam mám taky feroda,ale moc sněma spokojený nejsu. Asi sou moc tvrdé a sem tam si zapískají.Po sezóně je dám asi pryč a chci zkusit SBS.
Mám takový problém se zavzdzušňováním předních brzd.Zkoušel už sem ledacos.Takže asi poslední možnost co mne napadá je výměna gumiček v hlavní brzd.pumpě na řiditkách. MÁTE NĚKDO STÍM NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI?? A hlavně jestli se dají do toho sehnat nové gumičky. Dík moc

Více
17. lis 2011 12:31 #405 od BRK
Odpověděl BRK pro téma Re:přední brzdové destičky
Originál je prostě originál:
brembo.motoretezy.cz/cz/e-shop/c47068/brembo.html :woohoo:

Více
20. lis 2011 21:41 #406 od Marek Sz
Samotný gumičky asi ke koupi nebudou jedině celá sada i s pístkem tady www.brumla.com/brembo-brzdove-pistky-pumpy ale jakej tam máme pruměr netuším chystám se na to až v zimě

Více
26. lis 2011 00:51 #408 od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma Re:přední brzdové destičky
V nastavení Kuneny není zadáno eBay APP ID

Vygenerováno za 0.193 sekund