Zavzdušňování předních brzd

Více
24. dub 2010 17:59 - 11. kvě 2010 21:31 #145 od čuník
Mám takový problém se zavzdzušňováním předních brzd.Zkoušel už sem ledacos.Takže asi poslední možnost co mne napadá je výměna gumiček v hlavní brzd.pumpě na řiditkách. MÁTE NĚKDO STÍM NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI?? A hlavně jestli se dají do toho sehnat nové gumičky.Kdyby jste měli někdo v manuálu rozkreslenou tu pumpu tak ju pošlěte B) Dík moc
Poslední změna: 11. kvě 2010 21:31 uživatelem čuník.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
02. lis 2010 13:48 #260 od Oča
Aho zdravím tvůrce a návštěvníky téchto stránek. Před měsícem jsem si koupil jetého caponorda 2004 ABS a mám problém ze zavzdušňováním zadní brzdy. Chtěl jsem se zepta jestli pomohla výměna těch gumiček a popř. kdes je koupil?

Více
07. lis 2010 18:31 #261 od CapoRider
Ahoj mám taky Capo 2004 ABS a taky se mi stále zavzdušňuje. Už nevím co s tím zatím jsem tedy nic neměnil. :blink:

Více
09. lis 2010 11:56 #262 od Oča
No volal jsem do A Spirit a.s. v Praze a tam mě maník tvrdil, že gumičky se originál náhradní nevyrábějí a nový brzdový válec stojí 2.390,- Kč. Nový se mě to kupovat nechce takže nezbývá než hledat nějakou náhradu!

Více
12. lis 2010 17:14 #263 od Cichal
Tak chlapi,original nahradne nezozeniete.Mne sa podarilo pokazit kruzok v brzdici na valceku,nastastie len prachovy,Zhanal som ho dlho predlho tu v anglicku v Aprilii,povedali ze sa sa to neda objednat a na moju otazku ze keby som im priniesol motorku a povedal ze to chcem opravit tak jedine vymena za novy brzdic.Pritom som s chalanmi v servise max. spokojny co u nich kupim je to vzdy lacnejsie ako z netu.Tak som lustroval vsetky svetove fora,pisal do Bremba(bez odpovede) ale nic.Nasiel som az po case kruzky do Yamahy co mali rovnaky rozmer,ale nemenil som a skoro dva roky uz beham bez prachoveho kruzku bez problemov(3x klop).Takze taky je servis svetoznameho Bremba.
Svetu mier a Capko na hrad!

Více
06. bře 2011 13:45 #311 od Oča
Zdar zkoušel jsem někde sehnat ty náhadní gumičky do toho brzdiče a nakonec jsem tam dal gumičky s dýchacího přístroje Saturn ;) Zatím všechno funguje!

Vygenerováno za 0.255 sekund