Zadní kotouč

Více
16. dub 2013 16:47 #1236 od zano
Zadní kotouč vytvořil uživatel zano
Zdarec,
Potřebuju radu ohledně zadního kotouče. Mám ho sjetej na těch 4,5mm a trochu mi zadní brzda cuká. Nevíte kde a jakej koupit novej? A jaký dáváte destičky?

Dík Zano

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16. dub 2013 17:49 #1237 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Zadní kotouč
ahoj, ku kotucu ti poradit neviem, mam povodny a zadnou aj tak len dobrzdujem. oblozenie som daval od Goldfrenu a som zatial spokojny.
.
Poděkovali: zano

Více
16. dub 2013 19:30 - 16. dub 2013 19:42 #1238 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Zadní kotouč
A co předky jak vypadají. Já jen, že mám nalétáno k 70tisícům a zadek je stále OK a předky jsem loni měnil. Dva měsíce jsem hledal jak to řešit a nakonec jsem vsadil na klučinu který si říká PANTEER a diskuze je tady www.motorkari.cz/profil/?uid=18627&act=prispevky . Za mě naprostá spokojenost. Nechal jsem si udělat kotouče /vykousané/ s příplatkem 500kč a přišel mě ten špás na 5500kč za pár /předek/. Je od Hranic na Moravě. Na Capouše má všechny rozměry takže stačí objednat a nechat si je klidně poslat na konec republiky. Je spolehlivej. Po 7000km provozu není znád žádné opotřebení a brzdy jsou slušně ostré. Obložení používám Bendixi a jsou k mání v Elitu. Tady www.elit.cz/cz/sortiment-a-sluzby/nahrad...eni-bendix-road.aspx
Poslední změna: 16. dub 2013 19:42 uživatelem Myro.

Více
16. dub 2013 21:49 #1239 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Zadní kotouč
Zdar jak svina, kamarád si nechal teď dělat komplet nové kotouče na capoša - 2ks předek a jeden zadní jen pro upřesnění, vykrajované a dával za ně komplet 6.900kč. Tudíš 2300 kus.Adresa je zde www.motokotouce.cz/kontakt.htm Já jsem si nechal kotouče srovnat, obložení mám nissin.

Více
17. dub 2013 07:00 #1241 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Zadní kotouč
Zadní kotouč jsem měnil minulý rok v létě, protože mi při dobržďování začal házet. Kupoval jsem použitý originál, ale téměř nový bez známek opotřebení tady: www.martymoto.cz/?aprilia,96. Stál mě 1000 Kč a měl jich tam na prodej víc. Po zkušenostech s destičkami Goldfren, který pískaly a brzdný účinek taky nebyl zrovna šlágr, jsem nasadil opět destičky Lucas, které mám odzkoušené i z předchozích motorek a brzdí výborně. Jinak firem, který kotouče vyrábí, nebo rovnají je na internetu hodně. Zkoušel jsem to u některých poptat a cena za srovnání se pohybovala cca 800 až 1000 Kč za kus + poštovné. Rovnají to buď tlakem, nebo broušením.

Více
17. dub 2013 15:22 - 17. dub 2013 15:23 #1242 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Zadní kotouč
No tak vidíš Čuník s ním má stejné zkušenosti, je to jeden a te samej, cena mu vyšla nižší, protože si objednal tři kotouče. On zadní je o dost lacinější, takže to nelze dělit třema.
ZANO-tak držím palce pak dej vědět.
Poslední změna: 17. dub 2013 15:23 uživatelem Myro.

Vygenerováno za 0.208 sekund