kabel
12. led 2018 16:31 #5045
od pepos
ahoj ahoj capochlapci )))) a tak jsem se tady zaregistroval jelikož jsem si pořídil rally raida a my prostě musíme držet při sobě , je to můj druhý caponord první byl klasik 2003 který mi dobře sloužil ale pak jsem se chtěl trochu rychleji projet tak jsem sedlal nějakou dobu BMW K1200S s 200koníkama no ale nostalgie na mě dolehla a já se vrátil opět ke capošům, pohodlí nadevše a mohu se koukat a kochat kolem sebe , můj raid je dovezen s Italie a celkem je tam vše uděláno přesně tak jak je zde popisováno ať už je to problém s rychlospojkami tak i vycvakaný hnědý konektor sletovaný napřímo , origo nadstavec na řidítka ,vyhřívané gripy kdy ovládání je doplně i páčkou na havarijní blinkry , plexi je doplněno nádstavcem , masivní brembo třmeny ty vypadají velmi dobře a vlastně celá motka je tak nějak komplet udělaná už jen jezdit )))) teď jsem narazil u řidítek na jeden kabel s kulatým malým konektorem a za boha nevím kam ho mám zasunout kam patří ((( kabel je vedený v pravém svazku kablů směr ke gripu s plynem viz foto , tak prosím ty kovanější kam že ho mám zasunout ))) všiml jsem si že vede potom kolem rámu k baterce do shluku káblíků .a ještě ty bremba máte s nimi někdo zkušenosti ?
díky za rady Pepa
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
12. led 2018 16:46 #5047
od cyberzef
13. led 2018 15:04 #5049
od pokope
Vygenerováno za 0.306 sekund