kabel

Více
12. led 2018 16:31 #5045 od pepos
kabel vytvořil uživatel pepos
ahoj ahoj capochlapci )))) a tak jsem se tady zaregistroval jelikož jsem si pořídil rally raida a my prostě musíme držet při sobě , je to můj druhý caponord první byl klasik 2003 který mi dobře sloužil ale pak jsem se chtěl trochu rychleji projet tak jsem sedlal nějakou dobu BMW K1200S s 200koníkama no ale nostalgie na mě dolehla a já se vrátil opět ke capošům, pohodlí nadevše a mohu se koukat a kochat kolem sebe , můj raid je dovezen s Italie a celkem je tam vše uděláno přesně tak jak je zde popisováno ať už je to problém s rychlospojkami tak i vycvakaný hnědý konektor sletovaný napřímo , origo nadstavec na řidítka ,vyhřívané gripy kdy ovládání je doplně i páčkou na havarijní blinkry , plexi je doplněno nádstavcem , masivní brembo třmeny ty vypadají velmi dobře a vlastně celá motka je tak nějak komplet udělaná už jen jezdit )))) teď jsem narazil u řidítek na jeden kabel s kulatým malým konektorem a za boha nevím kam ho mám zasunout kam patří ((( kabel je vedený v pravém svazku kablů směr ke gripu s plynem viz foto , tak prosím ty kovanější kam že ho mám zasunout ))) všiml jsem si že vede potom kolem rámu k baterce do shluku káblíků .a ještě ty bremba máte s nimi někdo zkušenosti ? díky za rady Pepa
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12. led 2018 16:34 #5046 od pepos
Odpověděl pepos pro téma kabel
jsem tam nechca odeslal fota dvakrát , no zaučuju se )))))

Více
12. led 2018 16:46 #5047 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma kabel
tak trochu OT ale od kdy má K1200S 200 koní? znám jen verzi 167-mi koňovou...

Více
12. led 2018 16:55 #5048 od pepos
někdo si s tím pohrál )))))

Více
13. led 2018 15:04 #5049 od pokope
Odpověděl pokope pro téma kabel
Zdar řekl bych že ten kabel je od napajeni navigace Garmin zumo 500-550. B)

Více
13. led 2018 20:02 #5050 od pepos
OHOOO super trefa už jsem ho i našel na netu je to tak ale navigaci jsem k němu nedostal (((((( každopádně velké díky pokope )))))) zatím ho tam nechám a navigačku přikupím )))

Vygenerováno za 0.306 sekund