ECU, EFI

Více
14. čvn 2015 20:13 #2805 od dino
ECU, EFI vytvořil uživatel dino
Čau, můžete mě jako laikovi vysvětlit, co to znamaná ECU a EFI a co to pro mě jako pro nového majitele CAPA znamená? A kdy mě to může nasrat hlavně :-):-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15. čvn 2015 08:35 - 15. čvn 2015 08:36 #2806 od Majkel
Odpověděl Majkel pro téma ECU, EFI
ECU - riadiaca jednotka motora (hlinikova krabicka pod sedlom, idu do nej dva hrube kablove zvazky)

EFI - kontrolka elektroniky motora (ak svieti, je mozne vycitat chybovy kod a podla linku nizsie identifikovat pricinu)

Chybove kody EFI
Poslední změna: 15. čvn 2015 08:36 uživatelem Majkel.

Více
16. čvn 2015 03:10 #2813 od dino
Odpověděl dino pro téma ECU, EFI
Dík, a když se objeví chyba, tak motor zhasne a začne blikat EFI kontrolka? A kód chyby zjistím jak? Někde na diagnostice? Mě se totiž stalo, že motor zhasnul, červený "chcípák" u startéru byl zamačknutý. Tak nevím, jestli to je nějaké bezpečnostní opatření, bo sem si to zamáčkl sám. Dík

Více
16. čvn 2015 06:32 #2815 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma ECU, EFI
Samozřejmě, že když zamáčkneš červený tlačítko, tak motor zhasne a rozbliká se EFI. Je to bezpečnostní opatření například kvůli zaseklému plynu a musí to mít všechny motorky. Po vymáčknutí zase EFI zhasne. Návod jak si udělat diagnostiku pohledej tady na fóru. Chybový hlášení samo o sobě motor nevypne.

Více
16. čvn 2015 07:40 #2816 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma ECU, EFI
Dino,prva motorka? Su len dve veci, ktore ti vypnu motor, bocny stojan a naklonove cidlo. Inak sa bat nemusis.

Více
16. čvn 2015 19:01 #2819 od dino
Odpověděl dino pro téma ECU, EFI
No, první neni, letos sem prodal Afriku (se slzamav očích) a ta s elektrikou, kromě regulátoru ,žádnou chybku neměla :-)))) Takže mám z té elekriky a počítače trochu vítr, než vyrazím někam dál. Potřeboval bych to projet na diagnostice, jestli tam nejsou nějaké chyby. A to sem se jestě nedíval na ty rychlospojky pod nádrží :-)))

Vygenerováno za 0.221 sekund