Prodáno - Caponord 2002 do dobrých rukou

Více
23. srp 2019 15:41 - 06. zář 2019 16:11 #5879 od wp_thunder
Vážení přátelé, kamarádi. Tak nějak citím že je čas se posunout dál a s těžkým srdcem jsem se rozhodl prodat svého Capa. Byl mi věrným druhem od roku 2012.

Motorka rok výroby 2002, červená metalíza, stav tachometru cca 75500
Doplňky: bástry, topcase Givi Maxia, boční kufry Alu Milánek, turistické plexi s deflektorem, zásuvka 2x USB, padací rámy.
Podvozek: zadní tlumič progresivní Hyperpro, přední vidlice progresivní Wilbers
Pneu: Continental TKC70 cca 50-60%

Úpravy: regulátor WAPE, originální přidám, pořád funkční, rychlospojky k palivu jedna vyměněná, jedna pořád origo, před 2lety nový kabelový svazek k čerpadlu, přepletené zadní kolo (komplet nové dráty niply), nové kotouče

Pokud by měl někdo zájem tak ať mě požádá na webu motorkáři o přátelství a uvidí deník motorky, kde je komplet zaznamenáno vše co se na ní po dobu mého vlastnictví dělalo (popř. zodpovím, ukážu osobně). Samozřejmě jsou na ní nějaké kosmetické vady a sem tam odřeninky poplatné stáří.

V tuto chvíli krom běžné údržby není potřeba žádná investice.

Prodávám se všema kuframa, jak je fotce, jediné co sundám, je RAM držák na telefon/navi
nějaké fotky: photos.app.goo.gl/J5EiM5pyKyxbtknc9

Martin @ Thunder
Poslední změna: 06. zář 2019 16:11 uživatelem wp_thunder.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
06. zář 2019 16:10 #5891 od wp_thunder
Tak dnes si ho nový kupec odvezl, doufám že mu bude dělat stejnou radost jako mě a že se společně někde uvidíme až budu mít opět na čem brázdit silnice...Petře ať ti slouží.....

Martin @ Thunder

Více
23. lis 2019 14:11 #5994 od jary
Ahoj Cap slouží dobře jsem rád že jsem tě poznal a určitě se jeste sejdem je vydět že jsi o Caponorda pečoval s láskou a já dofám že bude u mne také v dobré péči jak u tebe.

Vygenerováno za 0.186 sekund