Aprilia Caponord 1200
07. úno 2012 13:03 #479
od BRK
Odpověděl BRK pro téma Re:Aprilia Caponord 1200
"Má pravdu předsedo."
CAPONORD je jen jeden.
Beru to jako hanobení dobrého jména.
Co se týče fa.Aspiritu škoda slov.
CAPONORD je jen jeden.
Beru to jako hanobení dobrého jména.
Co se týče fa.Aspiritu škoda slov.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
07. úno 2012 20:31 #480
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Aprilia Caponord 1200
Abych se přiznal. Tak poměrem cena-výkon-užitná hodnota-design, snad opravdu původní Kapouš nemá konkurenci. Můžeme děkovat pověsti o poruchové elektrice, že se dá koupit za velmi příjemnou cenu. Pokud se podíváte na prodej Kapoušů a BMW1150gs případně 1200GS tak ceny byly velice podobné, Kapouš 340tisíc BMW 360tis. Tak jakto, že Kapouše němci houfně kupovali?
14. lis 2012 06:11 #880
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Aprilia Caponord 1200
A je to tady. Co vy na to? Mě se to docela líbí, i když už to nemá s endurem moc společnýho.
www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/apr...gio-group-23192.html
www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/apr...gio-group-23192.html
- wp_thunder
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
14. lis 2012 07:14 - 14. lis 2012 07:15 #882
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Aprilia Caponord 1200
Koukal jsem na to..... je to zajímavý, ale musím dát za pravdu Myrovi a Caporiderovi..... tohle už tak nějak není cestovní enduro a je to takový celý silniční. Kupce si to určitě najde, motor a vše okolo bude jistě super a koníky navíc se hodí ale ten design..... Kde jsou krásně symetrické výfuky pod sedlem.....tyhle divný trojúhelníky jsem poprvé viděl na novejch Kawách a málem jsem se poblil..... asi holt už stárnu a zamrznul jsem někde o 10let zpátky...
Z praktickýho hlediska je "úžasnej" ten nezadeklovanej olejovej chladič a ty hnusný kelímky od jogurtu na řídítkách , de-facto je to komplet nová motorka, která bude mít Caponord pouze v názvu, ale s "pravým" Capem nemá nic společnýho
BTW. když vidím to silniční zaměření....doufám že nehodlají dělat new RallyRaid
Z praktickýho hlediska je "úžasnej" ten nezadeklovanej olejovej chladič a ty hnusný kelímky od jogurtu na řídítkách , de-facto je to komplet nová motorka, která bude mít Caponord pouze v názvu, ale s "pravým" Capem nemá nic společnýho
BTW. když vidím to silniční zaměření....doufám že nehodlají dělat new RallyRaid
Martin @ Thunder
Poslední změna: 14. lis 2012 07:15 uživatelem wp_thunder.
14. lis 2012 08:02 #883
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Aprilia Caponord 1200
Jo jo motka pěkná.
Ale nějak si nedovedu představit že bych dal 350táců za motorku. Nakonec mi udělá stejnou službu OldCap do kterého jsem na začátku investoval cca 80táců. Nějak mě nechává klidným i konkurence, BMW, Triumph, HONDA? *********/Aprilia Caponord - asi ji miluji/
Ale nějak si nedovedu představit že bych dal 350táců za motorku. Nakonec mi udělá stejnou službu OldCap do kterého jsem na začátku investoval cca 80táců. Nějak mě nechává klidným i konkurence, BMW, Triumph, HONDA? *********/Aprilia Caponord - asi ji miluji/
15. lis 2012 20:51 #896
od MOZUCHYN
Odpověděl MOZUCHYN pro téma Aprilia Caponord 1200
Caponord je jen jeden.Aprilia zaspala dobu.To co dnes dělá konkurence je někde jinde a těžce se dohání.Jak se tak na to dívám tak nekopírují BMW.Vše ukáže až s tím bude někdo jezdit a hlavně čas.
Vygenerováno za 0.134 sekund