Kdo je z kama??
19. lis 2012 18:20 #918
od capotom
Odpověděl capotom pro téma Kdo je z kama??
Polička okr Svitavy (pardubický kraj)
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
19. lis 2012 18:50 #919
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Kdo je z kama??
no E-07 by som ešte dával na Capa ale 09?, to už by bolo asi moc, čo myslíš?
19. lis 2012 20:29 #920
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Kdo je z kama??
Zdar jak sviňa, Mitasky jsem měl obuté na Pegasu a dvakrát sem je dával reklamovat! Ted jezdím už pět let na Metzeller a maximální spokojenost. Zadní naběhala přes 16 tis. na předku mám 20.tis,ale už je K.O.
20. lis 2012 06:50 #923
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Kdo je z kama??
Ahoj, mám teď obutý Mitas E-08. Koupil jsem je, protože jsem je sehnal za slušnou cenu (2900 Kč za sadu) a hlavně rychle 2 dny před dovčou. Gumy to nejsou úplně špatný, celkem drží za mokra i za sucha. Znova si je ale kupovat nebudu, protože mám problém s únikem tlaku vzduchu kolem ráfku na přední pneumatice, což se mi na žádných jiných gumách nestalo. Na reklamaci už je pozdě, už jsem na nich nalítal cca 5000 km. Snad to vyřeší Ultraseal. Předtím jsem měl Heidenau K76 a nedám na ně dopustit. E-08 se s nima nedají rovnat. Nejlepší gumy, co jsem měl kdy obutý, byly Pirelli Scorpion MT 90 S/T, ale jsou pro moje využití zbytečně drahý.
20. lis 2012 20:02 #927
od Marek ST
Odpověděl Marek ST pro téma Kdo je z kama??
Zdravím všechny,já jsem ze Sedlice okr.Strakonice(Jižní Čechy),a pro ty naše kočandy vyrábím různé doplňky jako:padací rámy,centrální stojan,podpěry brašen,vidličky před přední světlo pro starší i novější model.Do příští sezony bych ještě rád udělal spodní padací rám a držáky bočních kufrů.Můj email je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
21. lis 2012 13:41 - 21. lis 2012 13:48 #928
od PavelETV
Odpověděl PavelETV pro téma Kdo je z kama??
Já jsem z Dlouhé Brtnice (Vysočina), ale nerozumím tomu, proč se do vlákna o bydlišti plantají zkušenosti s gumama.
Myslím, že celé tohle forum funguje nějak podivně.....komunikuje česko anglicky,mažou se příspěvky
Buď se nějak hádá software, nebo mám vadné PC a ruce....
Navíc tohle vlákno by bylo úplně zbytečné, kdyby si každý vyplnil profil...
Myslím, že celé tohle forum funguje nějak podivně.....komunikuje česko anglicky,mažou se příspěvky
Buď se nějak hádá software, nebo mám vadné PC a ruce....
Navíc tohle vlákno by bylo úplně zbytečné, kdyby si každý vyplnil profil...
Poslední změna: 21. lis 2012 13:48 uživatelem PavelETV.
Vygenerováno za 0.121 sekund