David HB

Více
26. led 2013 11:12 #1054 od David HB
David HB vytvořil uživatel David HB
Ahoj,
mam Rally Raida r.v. 2006, mam ho půl roku, najel jsem něco kolem 5000km z zatím paráda. Leží mi doma snižované sedlo a origo plexi, tak kdyby jste někdo měl zájem, tak to za rozumnou cenu prodám. Na druhou stranu sháním zadní část sedla, klidně i poškozené, kdyby jste ho někdo měl na prodej,tak ho vezmu.
Pak bych měl ještě dotaz, svítí mi pořád na přístrojovce nápis servis, pokoušel jsem se ho už několikrát mazat pomocí servisního konektoru a tlačítek palubky, ale pořad bez úspěchu. Jde to nějak nebo musim na počítač?? Podotýkám, že motorka je v pořádku nápis se rozsvítil původnímu majiteli před výměnou oleje. Díky. David HB.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
27. led 2013 18:59 #1055 od čuník
Odpověděl čuník pro téma David HB
Nazdar Davide, ten nápis by měl zmizet po spojení konektoru pod sedlem a přidržením obou tlačítek zároven na palubní desce. Musíš to držet malinko delší dobu a na první pokus mi to taky nešlo. Chce to malinkko trpělivosti. :-)

Více
28. led 2013 21:49 #1056 od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma David HB
Sedadlo-http://www.tipmoto.com/dily-moto/kapoty/sedlo/61435-sedlo-spolujezdec.html

Více
29. led 2013 13:00 #1057 od David HB
Odpověděl David HB pro téma David HB
Jo to jsem už dělal několikrát a tlačítka jsem držel řádově v minutách a nic. Uvidíme, budu to zkoušet. Dík za odpověď. David.

Vygenerováno za 0.122 sekund