Malé endoro poježdění

Více
30. čvc 2013 12:14 #1538 od Medvídě
Malé endoro poježdění vytvořil uživatel Medvídě
Tak sem si dnes dopledne řekl že je čas zkusit něco málo terénu tak jsem vyrazil :laugh:
jelikož tu byla včeera bouřka jako prase překvapení na sebe nenechalo dlouho čekat...

po dřevorubecké vložce jsem touto krásnou cestu pokračoval dál byl tam ještě jeden stromeček ale ten už sem nefotil

zastávka u úzkorozchodné tratě a oprava povoleného zrcátka dostalo trošku větévkou :(

No a to je konec endura musel sem to ukázat přítelkyni jak sem pěkně umazal :laugh:

I LOVE CAPONORD :kiss: :kiss:
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
30. čvc 2013 16:09 #1539 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Malé endoro poježdění
Jseš od Lanškrounu ne? To tam u Vás tolik pršelo?
A v Olomouci zase nic. U nás by se Ti jen prášilo za kočárem.
A jaké jsou dojmy z ježdění? Jak jsi spokojen s tím turist. plexi? To je od Givi čiré ne?

Více
30. čvc 2013 21:38 #1543 od Medvídě
Odpověděl Medvídě pro téma Malé endoro poježdění
Jsem od Lanškrouna.Kraj mlékem a strdím oplývající :laugh: Dojmy mám jen ty nejlepší jsem z toho úplně nadšenej je pravda že Capo je moje první enduro takže porovnávat není co ale je to přesně tak jak sem čekal.Do bláta ale určitě jiné pneu METZELER tourance celkem klouzaly hlavně předek se pořad snažil praštit semnou o zem :) tam kam sem chtěl jsem dojel a stejnou cestou zpět.Chvílema ve stupačkách až mně cákala voda z kaluží do helmy prostě bomba.Bude velkou pravdou že Capo bude tak terní jak odvážmý bude jezdec a co si s ním bude ochotnej zkusit.

Vygenerováno za 0.116 sekund