koupím díly - vyreseno, mozno smazat
- wp_thunder
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
05. srp 2014 05:23 #2213
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Den blbec, já blbec - koupím díly
Tak to je fakt pech . A to zakápnutí ti dělal Speedy? Pokud jo volal bych mu.
Jinak super že už to máš hotový, podle toho co Speedy říkal tak se ten náraz podepsal na mašině víc než to vypadalo .....
Jinak super že už to máš hotový, podle toho co Speedy říkal tak se ten náraz podepsal na mašině víc než to vypadalo .....
Martin @ Thunder
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
05. srp 2014 17:37 - 23. čvc 2015 04:07 #2215
od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Den blbec, já blbec - koupím díly
jestli zaceluje postupně zahřátím/chladnutím.. nevím
Poslední změna: 23. čvc 2015 04:07 uživatelem Praotec.
- wp_thunder
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
30. zář 2014 08:46 - 30. zář 2014 08:48 #2292
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Tak abys nebyl jedinej co má smůlu, tak o víkendu jsem měl den blbec já. Pravda byl to pouze den blbec, já si za nic nadávat nemohl. Byli jsme se synem v Alpách - pátek až neděle. Fantastický poježdění, super počasí (Passa Gardena, Sella, Pordoi, Falzarego, Tre Cime apod.....) V neděli při návratu cca 320km od domova najednou motorka za jízdy chcípla. Tím že to bylo po najetých 10ti km od rozsvícení hladového oka a po 358km od tankování jsem nejdřív myslel že mi došel benzín. Stalo se to naštěstí 300m od benzínky a cca 1km od malého městečka Windischgarsten. Tak jsem to dotlačil k benzínce, natankoval a po zapnutí klíčku jsem neslyšel charakteristické zavrčení čerpadla. Skončilo to rozborkou, zběžnou kontrolou konektorů, pojistek apod. Nakonec jsem rozřezal kabel k mobilu a zkusil pomocí něj napojit čerpadlo přímo na baterku a ani si to nevrklo. Tak jsem tam zůstal viset a kolega co jel se mnou jel domů pro auto, u Speedyho jsme si půjčili přívěs a má cesta se skončila potupným odvezením Aprilky do servisu. Na místě jsem zkusil přes asistenčku volat ADAC, kde mi nejřív řekli že dorazí technik jakmile ho seženou a pak po další hodině že technika na motorky nemají a dřív než v pondělí nemám šanci. Tak jsem znovu volal asistenčku kvůli nároku na ubytování. Opět přislíbili že ho seženou a rakušáci mi zavolají kam máme dorazit. Skončilo to tím že v 19:00 po třech hodinách čekání jsem volal znovu, že tam jsem s dítětem a nikdo se mi neozval tudíž odcházím hledat ubytko sám a budu doufat že mi ho alespoň proplatí... Nic nenamítali, ale uvidíme, jak to skončí.
Takže jsem zvědavej jestli až vyndáme nádrž a shodíme modul s čerpadlem se potvrdí má hypotéza nebo je problém někde v kabelech....
Dovedeš si představit jak chrochtám blahem . Jinak tyto symptomy jsem řešil v srpnu akorát jsem je připisoval následkům dlouhé cesty v hustém dešti (voda v konektorech) a díky tomu že nakonec to nastartovalo a dojeli jsme, jsem se uklidňoval že tomu tak opravdu bylo. Teď to chcíplo totálně a jsem mooc zvědavej, jak to dopadne....
Co ty, už jezdíš v pohodě??
Takže jsem zvědavej jestli až vyndáme nádrž a shodíme modul s čerpadlem se potvrdí má hypotéza nebo je problém někde v kabelech....
Dovedeš si představit jak chrochtám blahem . Jinak tyto symptomy jsem řešil v srpnu akorát jsem je připisoval následkům dlouhé cesty v hustém dešti (voda v konektorech) a díky tomu že nakonec to nastartovalo a dojeli jsme, jsem se uklidňoval že tomu tak opravdu bylo. Teď to chcíplo totálně a jsem mooc zvědavej, jak to dopadne....
Co ty, už jezdíš v pohodě??
Martin @ Thunder
Poslední změna: 30. zář 2014 08:48 uživatelem wp_thunder.
30. zář 2014 19:03 - 23. čvc 2015 04:08 #2293
od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Den blbec, já blbec - koupím díly
Ahoj, škoda takového zádrhelu při dovolené, asistence by mě pěkně naštvala... ale bude to prkotina k opravě
Poslední změna: 23. čvc 2015 04:08 uživatelem Praotec.
30. zář 2014 19:52 #2294
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Den blbec, já blbec - koupím díly
Tak to opravdu nasere!!
- wp_thunder
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
01. říj 2014 05:45 #2296
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Mno tak koukám, že jsi si to fakt vybral mnohem hůř . Je fakt že oproti tomu je můj odtah prkotina..... Doufám že tobě se nestalo nic vážného.....A
Martin @ Thunder
Vygenerováno za 0.120 sekund