Vánoční dárky!! Trička, mikiny Caponord - do 7.12. !!!
24. pro 2014 19:33 #2393
od Marek Sz
Odpověděl Marek Sz pro téma Vánoční dárky!! Trička, mikiny Caponord - do 7.12. !!!
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
24. pro 2014 19:38 #2394
od palkoc5
Odpověděl palkoc5 pro téma Vánoční dárky!! Trička, mikiny Caponord - do 7.12. !!!
Já mám tričko taky doma je trochu větší,ale to se podá a pojezdil jsem dnes pár kilometrů taky, až na ten vítr krásný.
28. pro 2014 06:06 #2396
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Vánoční dárky!! Trička, mikiny Caponord - do 7.12. !!!
No jo...trochu mě mrzí ty velikosti, že jsou tak posunuté. Napříště už budu vědět a upozorním na to. Jsem rád, že se líbí Dnes bych snad mohl zabalit zbytek a zítra to hodit na poštu. Trochu se mi to komplikuje tím, že se musím do konce roku přestěhovat, ale s pomocí mé drahé polovičky to zmáknem:-)
06. led 2015 20:17 #2425
od Tomasish
Odpověděl Tomasish pro téma Vánoční dárky!! Trička, mikiny Caponord - do 7.12. !!!
zdravim tak to kontroluju,na seznamu objednavek sem ale zatim sem nic nedostal???tak se ptám jestli si to poslal???určitě se u nás zase sere pošta což je normální poštačce se neustále nechce s ničím tahat tak to nechá na poště a ani to nedá vědět.díky za info Tomáš
06. led 2015 22:26 #2426
od novax
Odpověděl novax pro téma Vánoční dárky!! Trička, mikiny Caponord - do 7.12. !!!
Ahoj,já už se ptal i na poště a taky nic.Občas se nám stane že nám ani nedaj oznámení že tam něco máme. Stále vyhlížíme Ježíška.
07. led 2015 06:24 #2427
od honza
Odpověděl honza pro téma Vánoční dárky!! Trička, mikiny Caponord - do 7.12. !!!
U nás taky ještě ježišek nebyl
Vygenerováno za 0.167 sekund