Sraz Caponordů na Severu 2019
09. pro 2018 14:11 - 28. kvě 2019 16:04 #5587
od alien898
Sraz Caponordů na Severu 2019 vytvořil uživatel alien898
Sraz Caponordů na Severu 2019
Zdravím všechny příznivce srazů Caponordů a jiných, méně známých strojů .
Konečně jsem dořešil termín srazu a hlavně kemp. Jak už v názvu stojí, bude sraz na severu a to konkrétně v obci Stará Oleška u Děčína.
Kde: Camp pod Lesem www odkaz na Camp pod Lesem
¨Kdy: 21.6. - 23.6. (je volný pouze tento termín)
Ubytování: 26 čtyřlůžkových chat (100 míst) - je možno spát i po dvou, pokut bude místo. Kdo chce, může spát i ve stanu.
Rezervace: rezervaci budu mít na starost já. Volejte nebo pište - Pavel Wolf, tel. 737761182 nebo email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , objednávat chatku bude možné až do 12. června !!. Neobjednávejte se přes toto forum !! pouze se pochlubte, že už máte místo
Podrobnější informace, co se týče stravování, sociálního zařízení atd. napíšu do konce roku. Průběh srazu včetně vyjížďky dám dohromady do února.
Budu se moc těšit na další shledání s Vámi a Caponordům ZDAR.
Tabulka - seznam osob
Ahoj všichni, je domluvená 2x jednotná večeře a 2x snídaně formou švédského stolu. Podívejte se na aktualizovanou tabulku, kde jsou vypsané všechny ceny.
Pokud nebude mít někdo zájem o některé z jídel, ať mi napíše předem.
Zdravím všechny příznivce srazů Caponordů a jiných, méně známých strojů .
Konečně jsem dořešil termín srazu a hlavně kemp. Jak už v názvu stojí, bude sraz na severu a to konkrétně v obci Stará Oleška u Děčína.
Kde: Camp pod Lesem www odkaz na Camp pod Lesem
¨Kdy: 21.6. - 23.6. (je volný pouze tento termín)
Ubytování: 26 čtyřlůžkových chat (100 míst) - je možno spát i po dvou, pokut bude místo. Kdo chce, může spát i ve stanu.
Rezervace: rezervaci budu mít na starost já. Volejte nebo pište - Pavel Wolf, tel. 737761182 nebo email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , objednávat chatku bude možné až do 12. června !!. Neobjednávejte se přes toto forum !! pouze se pochlubte, že už máte místo
Podrobnější informace, co se týče stravování, sociálního zařízení atd. napíšu do konce roku. Průběh srazu včetně vyjížďky dám dohromady do února.
Budu se moc těšit na další shledání s Vámi a Caponordům ZDAR.
Tabulka - seznam osob
!!! DŮLEŽITÉ INFO !!!
Ahoj všichni, je domluvená 2x jednotná večeře a 2x snídaně formou švédského stolu. Podívejte se na aktualizovanou tabulku, kde jsou vypsané všechny ceny.
Pokud nebude mít někdo zájem o některé z jídel, ať mi napíše předem.
Poslední změna: 28. kvě 2019 16:04 uživatelem alien898.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Marty Mortimer
- Pokročilý
Méně
Více
- Obdržená poděkování 2
09. pro 2018 14:48 #5588
od Marty Mortimer
Odpověděl Marty Mortimer pro téma Sraz Caponordů na Severu 2019
Znamenám si.
Poděkovali: alien898
09. pro 2018 19:42 #5590
od Jardas
Odpověděl Jardas pro téma Sraz Caponordů na Severu 2019
Taky mám zapsáno
10. pro 2018 20:34 #5591
od Tomasish
Odpověděl Tomasish pro téma Sraz Caponordů na Severu 2019
Zdar tak skvělí určitě dorazim.
20. pro 2018 17:14 #5599
od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Sraz Caponordů na Severu 2019
Zdarec, sice už Capo nemám a jsem si vědom toho že to budu muset celý víkend poslouchat ty moudra ale i tak vás všechny rád uvidím a mám již chatku zarezervovanou
jinak
Šťastné a veselé vánoce, bohatého Ježíška, do nového roku 2019 vše dobré a hlavně pevné zdraví. V příštím roce hodně cestovatelských zážitků a hlavně šťastné návraty domů!!
Karlos a Hanka
jinak
Šťastné a veselé vánoce, bohatého Ježíška, do nového roku 2019 vše dobré a hlavně pevné zdraví. V příštím roce hodně cestovatelských zážitků a hlavně šťastné návraty domů!!
Karlos a Hanka
02. led 2019 10:50 #5610
od Korak
Odpověděl Korak pro téma Sraz Caponordů na Severu 2019
už se těším
Vygenerováno za 0.229 sekund