Off road ježdění
21. čvn 2013 20:25 #1391
od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Off road ježdění
Tak co?
Tak to nějak domluvíme nebo na to kašlem?
1.Pokud bude pršet tak já nejedu.
2. Vyberte nějakej kemp? Borová u Poličky, Milovy, Velké Dářko, Sykovec,
3.Termín? pro mě nejvýhodnější J Hus, Cyril a metod nebo 12-14. 7. ten další bych se musel zeptat v práci z pátka na sobotu jdu na noc nebo by to musel převzít Capotom.
Pokud má teda někdo zájem tak se hlaste tady ....Je to tak nějak bez programu každý ať si dělá co chce.
Společnej program by byla jen ta offroad vyjížka.
Tak to nějak domluvíme nebo na to kašlem?
1.Pokud bude pršet tak já nejedu.
2. Vyberte nějakej kemp? Borová u Poličky, Milovy, Velké Dářko, Sykovec,
3.Termín? pro mě nejvýhodnější J Hus, Cyril a metod nebo 12-14. 7. ten další bych se musel zeptat v práci z pátka na sobotu jdu na noc nebo by to musel převzít Capotom.
Pokud má teda někdo zájem tak se hlaste tady ....Je to tak nějak bez programu každý ať si dělá co chce.
Společnej program by byla jen ta offroad vyjížka.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
22. čvn 2013 19:40 #1392
od capotom
Odpověděl capotom pro téma Off road ježdění
Já bych jel na Velké Dářko v tom termínu 12,13,14.7.
23. čvn 2013 07:17 #1393
od smazak73
cenduro.cz/forum/viewthread.php?thread_i...pid=43953#post_43953
Nebo to zabalíme a pojedem sem ...sice nevím co tam budu předvádět ,ale jen na čumenducapotom napsal: Já bych jel na Velké Dářko v tom termínu 12,13,14.7.
cenduro.cz/forum/viewthread.php?thread_i...pid=43953#post_43953
23. čvn 2013 17:40 #1394
od MOZUCHYN
Odpověděl MOZUCHYN pro téma Off road ježdění
Ahoj smažáku.
Myslíš to jako druhý sraz Caponordů, nebo jen tak dobrovolně.Ptám se protože se stále nic se srazem neděje.
Myslíš to jako druhý sraz Caponordů, nebo jen tak dobrovolně.Ptám se protože se stále nic se srazem neděje.
23. čvn 2013 18:13 #1395
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Off road ježdění
ty a BMWckari? Boze pomahaj!
budem si musiet vybavit u zeny povolenku na vyjazd...
budem si musiet vybavit u zeny povolenku na vyjazd...
24. čvn 2013 18:57 #1397
od smazak73
To: Mozuchyn: Myslím to dobrovolně ne sraz jen tak kdo chce tak přijede. Není nic omezenýho ..nebudu domlouvat místo v kempu nebudu nic zařizovat ...prostě komu se chce a má náladu tak ať dorazí.
Tak je to ten termín 12. -14. 7. kemp...veřejný tábořiště Velké Dářko.
Pokud chce jet někdo on road poradím hrady zříceniny ..koupaliště není problém každý je vítán.
Jen pro lidi co milují vůni hotelu musím podotknout ....záchody a sprcha... hrozný!!!Nečekejte kachličky..hajzlpapír ,kolikrát tam chybělo i prkno na WC sprchy to samý...trubka ze zdi!!
To: Ludom - Ale to není akce BMW pořádají to kluci na V Stromech...jen pro upřesnění.
Tak je to ten termín 12. -14. 7. kemp...veřejný tábořiště Velké Dářko.
Pokud chce jet někdo on road poradím hrady zříceniny ..koupaliště není problém každý je vítán.
Jen pro lidi co milují vůni hotelu musím podotknout ....záchody a sprcha... hrozný!!!Nečekejte kachličky..hajzlpapír ,kolikrát tam chybělo i prkno na WC sprchy to samý...trubka ze zdi!!
To: Ludom - Ale to není akce BMW pořádají to kluci na V Stromech...jen pro upřesnění.
Vygenerováno za 0.252 sekund