Dotaz?

Více
29. dub 2013 22:04 #1272 od smazak73
Dotaz? vytvořil uživatel smazak73
Když teda na tom nemíš vydělat a web je zaplacenej?? Smaš teda ty svý příspěvek nebo co to tam máš??
Téma bylo zamčeno.
Více
01. kvě 2013 20:12 - 01. kvě 2013 20:16 #1277 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Dotaz?
Co ti na tom pořád tak vadí? Že nikdo neposilá peníze Tobě? Nebo že tady inzeruješ zadara nebo ze potrebujes daňový doklad k přijaté platbě.Na jiných webech se platí členský příspěvek,tady je to dobrovolné. Jestli ti to tak vadí a nemůžeš to prekousnout tak ti ten web prodám a můžeš si to tu řídit.

Už mě to vážně neba se s tebou o tom handrkovat.
Poslední změna: 01. kvě 2013 20:16 uživatelem CapoRider.
Téma bylo zamčeno.
Více
02. kvě 2013 10:39 #1281 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Dotaz?

CapoRider napsal: Co ti na tom pořád tak vadí? Že nikdo neposilá peníze Tobě? Nebo že tady inzeruješ zadara nebo ze potrebujes daňový doklad k přijaté platbě.Na jiných webech se platí členský příspěvek,tady je to dobrovolné. Jestli ti to tak vadí a nemůžeš to prekousnout tak ti ten web prodám a můžeš si to tu řídit.

Už mě to vážně neba se s tebou o tom handrkovat.

Tak pardon,že jsem se zeptal.Jsem netušil,že jseš tak nedůtlivej. A kde inzeruju, klidně mi to smaš,Už budu vyrábět jen na přání.
A na kterých webech se platí členský příspěvek?
Nevadí mi na tom nic jen se ptám a příjde mi to divný.
Téma bylo zamčeno.
Více
02. kvě 2013 12:42 #1284 od CapoRider
Ty jsi hroznej chytač za slovo. Článek jsem zrusil. Neinzeruješ děláš na zakázku OK. Nechal jsem se unést :) :blink:
Končim tuto diskusi.
Téma bylo zamčeno.
Více
02. kvě 2013 15:49 #1286 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Dotaz?
trochu pichnem,..... ;)
k meritu veci, na tento rok máš teda financie za doménu a hostovanie? Neak som už potom nesledoval dianie a nedal si ani info.
Dík
:whistle:
Téma bylo zamčeno.
Více
02. kvě 2013 16:35 #1288 od CapoRider
Tak jsem to fiknul na hlavní stránku, snad už to bude v pořádku. :blink:
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.112 sekund