Moto dovolená Chorvatsko 2014

Více
20. dub 2014 14:31 - 20. dub 2014 20:35 #1855 od Divi
Moto dovolená Chorvatsko 2014 vytvořil uživatel Divi
Ahoj plánuju motodovolenou a chci se podívat do Chorvatska mám v plánu jet přes Rakousko, Alpy, Itálie, Slovinsko a Chorvarsko.Možná se kouknu i do Bosny ale cestu ještě nemám naplánovanou. Chci se zeptat jestli už někdo z vás byl v těchto zemích a prosím o radu kam se podívat, kde je dobré a levné ubytování nebo třeba i celou trasu. Podmínkou je nespat pod stanem ten ssebou neberem. Každá rada dobrá a pokud by se někdo kdo má zkušenosti chtěl přidat nevadí. Jedu na Caponordu a rodiče jedou na Yamaze virago 1100 a jezdíme podle předpisů a spíš klidnou jízdou od 18.6 do 27.6.
Poslední změna: 20. dub 2014 20:35 uživatelem Divi.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
20. dub 2014 20:58 #1857 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Moto dovolená Chorvatsko 2014
Zdar jak svina, tou samou trasou jsme jeli loni v září. Jen jsme meli mezipřistání v Rakousku. V chorvatsku jsme byli kousek od plytvických jezer. Podívaná suprová,ale po sezoně. V sezonu tam musí být hafo lidí. jinak jsme byli ubytovaní tady www.ubytovani-plitvicka-jezera.cz/photo.htm Nejsme moc nároční,ale maximální spokojenost. Jinak více fotek zde. januska-jirka.rajce.idnes.cz/Dovolena_2013/

Více
22. dub 2014 12:37 #1859 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Moto dovolená Chorvatsko 2014
A co to zkusit takhle.
Na hraniční přechod Strážný. Potom přes Passau a Salzburg do Berchtesgadenu. U Berchtesgadenu projet vyhlídkovou trasu Rossfeldstrasse . Dále to vzít přes Zell am See, Grossglockner a Lienz do Cortiny d'Ampezzo. Kolem Cortiny je hodně průsmyků na projížďku, stačí si jen vybrat směr. Pak už jen přes Udine, Trieste a Rijeku na chorvatské pobřeží.
Zpátky na Postojnou (pěkný jeskyně), Bovec a projet si Julské Alpy směrem na Kranjsku Goru. Pokračovat na Villach, kde je Villacher alpenstrasse . Potom po silnici 95 a uhnout na Nockalmstrasse . Ta stojí opravdu za to a je podle mě nejlepší a nejhezčí v Rakousku. Pak už nuda na Linz a přes hraniční přechod Dolní Dvořiště do Čech.
Je to cca 1850 km. Už jsem to tak jel a docela to ušlo. S ubytováním neporadím, jezdím se stanem.
Poděkovali: Divi

Více
22. dub 2014 19:18 #1860 od Divi
Odpověděl Divi pro téma Moto dovolená Chorvatsko 2014
Zdemale moc dik přesně něco takovýho jsem chtěl protože ja o většině těch míst nikdy neslyšel a mám aspoň inspiraci určitě si to pohledám v mapě a zkusím podle toho něco naplánovat doufám že se tu takových jako ty ozve víc protože si tu dovolenou chci opravdu užít.

Více
23. dub 2014 06:57 #1862 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Moto dovolená Chorvatsko 2014
Ještě připojuju pár odkazů, co jsem našel v záložkách v počítači. A taky mapu průsmyků okolo Cortiny a v oblasti horského masivu Marmolada.

Vyhlídkové cesty:
www.gerlosstrasse.at
www.grossglockner.at
www.nockalmstrasse.at
www.villacher-alpenstrasse.at

Ubytování a inspirace pro výlety:
www.alpen-motorradhotels.com
www.region-villach.at
www.dolomiten-bike.com
www.mauterndorf.at
www.nationalpark.at
www.rauris.net
www.verbund.com
www.tiscover.com
www.tnp.si
Přílohy:

Vygenerováno za 0.118 sekund