Sraz Caponordů 2016 Valašsko, Beskydy - 17. - 19.6.2016

Více
12. bře 2016 13:37 #3509 od FonziETV
První příspěvek doplněn o přihlášené, kdo tam není a chce být, ať mi napíše, buď sem do vlákna nebo do mailu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12. bře 2016 16:24 - 12. bře 2016 16:24 #3510 od Nezmar
Zúčastním se letos opět z manzelkou.
Měl by jsem mít zamluvene 2 lůžko emailem.
Poslední změna: 12. bře 2016 16:24 uživatelem Nezmar.

Více
12. bře 2016 21:35 #3513 od FonziETV

Milan napsal: Sakra už druhý příspěvek kde jsem se rozepsal a je tu jen pár vět. Už se mi to nechce psát znovu . Každopádně se mi zdá že se to vyselektovalo a jste dobrá parta a snad se letos přidám a pokecáme.

Rádi tě uvidíme :-) A myslím, že budu psát za většinu z nás, že když přijede někdo na jiné motorce, nevyhodíme ho. Když se chová jako člověk a mu to nevadí a chce se přidat, je vítán. Ostatně se každý rok někdo takový najde:-) Ale neradi bysme z této komorní a fajn akce udělali nějaký sraz bůh ví čeho a hlavně koho. Také nejsem příliš zastáncem selektování, ale je fajn, když se sejde takto banda lidí, kteří sedlají stejný typ stroje a mají se o čem bavit a nemají potřebu si nedokazovat jestli je lepší BMW nebo Aprilia nebo Suzuki a to ať už na dvou kolech s dvojkou v krvi nebo pěstmi...
Poděkovali: Milan

Více
15. bře 2016 20:23 #3534 od cyberzef
Přijedu a jebnu s sebou do stanu B) Potřeba načerpat čerstvej horskej vzduch i po dobu spánku ;)

Více
16. bře 2016 10:39 #3535 od Zdenál
Ahoj, dneškem přibyla další italská kráska na českých silnicích, při hledání selektorového fóra zaměřeného na tyto mašinky jsem narazil na vás a doufám že mě přijmete do svých řad :) . Co se týče Valaška rád se zúčastním pokud mi do toho nic nevleze, byť to mám kousek (Brno) ale rodinná akce dokáže ledasco pokazit :D . Rezervaci v průběhu měsíce potvrdím emailem ;)

Více
16. bře 2016 11:35 #3536 od FonziETV
A tož vitaj mezi nama ogaro :-)
Poděkovali: Zdenál

Vygenerováno za 0.127 sekund