Koupě Caponorda
23. led 2019 16:33 #5641
od Jacob
Koupě Caponorda vytvořil uživatel Jacob
Zdravím všechny,
V první řadě bych chtěl poděkovat za přijetí ačkoli Capona ještě nemám. Ale teď k věci. Chtěl bych si pořídit caponorda a stále se rozmyslím jaký ročník by to měl být. Co jsem tak četl tak ve 2004 prošel několika úpravami které se mi docela zamlouvaji. Rád bych se zeptal na co si případně dát pozor a jak je možné že některé v ČR nabízené motorky mají třeba rok výroby 2007 ale mají ještě ,, predfaceliftovej,, předek a nemají ABS. Je pořád možné při dovozu takto o ladit moto? Každopádně ty s ABS moc na prodej nejsou takže kdyby jste někdo o něčem věděli tak budu za info jedině rád.
Předem díky J.H.
V první řadě bych chtěl poděkovat za přijetí ačkoli Capona ještě nemám. Ale teď k věci. Chtěl bych si pořídit caponorda a stále se rozmyslím jaký ročník by to měl být. Co jsem tak četl tak ve 2004 prošel několika úpravami které se mi docela zamlouvaji. Rád bych se zeptal na co si případně dát pozor a jak je možné že některé v ČR nabízené motorky mají třeba rok výroby 2007 ale mají ještě ,, predfaceliftovej,, předek a nemají ABS. Je pořád možné při dovozu takto o ladit moto? Každopádně ty s ABS moc na prodej nejsou takže kdyby jste někdo o něčem věděli tak budu za info jedině rád.
Předem díky J.H.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
24. led 2019 17:30 #5642
od janci44
Odpověděl janci44 pro téma Koupě Caponorda
Nazdar
Tiež som riešil minulý rok kúpu, podmienka bola rok min.2004 a najlepšie nie čerstvý dovoz. Sledoval som ponuky od leta , ponuka skoro nulová. Nakoniec pred cca mesiacom som kúpil capka podľa mojich predstáv. Staršie ročníky sú tiež dobre, ale funkčné a vypinatelne abs je výhoda , osobne si myslím že to taliani s novšími modelmi kvalitou trošku vyše dotiahli. Keď dovoz, tak zobrať ľudí a poriadne popozerať, spraviť cenu a odstrániť všetky problémy. Takže ti prajem nech natrafiš na ten správny kus a nech robí radosť. Cus
Tiež som riešil minulý rok kúpu, podmienka bola rok min.2004 a najlepšie nie čerstvý dovoz. Sledoval som ponuky od leta , ponuka skoro nulová. Nakoniec pred cca mesiacom som kúpil capka podľa mojich predstáv. Staršie ročníky sú tiež dobre, ale funkčné a vypinatelne abs je výhoda , osobne si myslím že to taliani s novšími modelmi kvalitou trošku vyše dotiahli. Keď dovoz, tak zobrať ľudí a poriadne popozerať, spraviť cenu a odstrániť všetky problémy. Takže ti prajem nech natrafiš na ten správny kus a nech robí radosť. Cus
24. led 2019 21:59 #5643
od Jacob
Odpověděl Jacob pro téma Koupě Caponorda
No jde mi hlavně o to abs. Asi by to mělo být něco takového www.mobile.de/cz/Mal%C3%BD-motocykl/Apri...rbike/271549638.html
25. led 2019 09:50 #5644
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Koupě Caponorda
Pokud ABS mít musíš, máš hodně omezený výběr. Jinak co se týče novinek od ročníku 2004, jsou jen kosmetické. Přední maska ma jiny vzhled. Toť vše. To je spíš o tom, co se ti libi. Jinak navic je tam řízený katalyzátor a příplatkově právě ABS. Proto je jich tak málo.
Co se týče kvality zpracování nebo že je tam něco lépe udělané, není. V celem spektru ročníků u Caponorda zůstaly stejné problémové místa, o kterých je tady napsáno snad vše. Počítej s tím, ze pokud koupíš moto z dovozu, čeká tě řešení právě těchto neduhů. To říkám ze zkušenosti. A osobně bych radši koupil starsi rocnik v peknem stavu než o par let mladší vraždu,protože jak jsem psal, nic navíc kromě jineho vzhledu nezískáš. Teda kromě ABS pokud natrefiš na takový kus a za každou cenu ho musíš mít. Ja jsem na Capouse presedl z 1150GS s ABS a myslel jsem si, ze mi bude ABS chybět. Nechybi. Vic mi chybi vyhřívané rukojeti Ale to je muj nazor.
Co se týče kvality zpracování nebo že je tam něco lépe udělané, není. V celem spektru ročníků u Caponorda zůstaly stejné problémové místa, o kterých je tady napsáno snad vše. Počítej s tím, ze pokud koupíš moto z dovozu, čeká tě řešení právě těchto neduhů. To říkám ze zkušenosti. A osobně bych radši koupil starsi rocnik v peknem stavu než o par let mladší vraždu,protože jak jsem psal, nic navíc kromě jineho vzhledu nezískáš. Teda kromě ABS pokud natrefiš na takový kus a za každou cenu ho musíš mít. Ja jsem na Capouse presedl z 1150GS s ABS a myslel jsem si, ze mi bude ABS chybět. Nechybi. Vic mi chybi vyhřívané rukojeti Ale to je muj nazor.
26. led 2019 20:43 #5645
od Nezmar
Odpověděl Nezmar pro téma Koupě Caponorda
Je tam ještě rozdíl. Mladší ročníky mají startování s rozsvícenými světly. Chybí vypínač.
Poděkovali: Jacob
29. led 2019 14:26 #5650
od Feiver
Odpověděl Feiver pro téma Koupě Caponorda
Ahoj, před rokem a půl jsem taky řešil, osobně se mi líbí capouši před rokem 2004 hlavně v červené barvě je to nádhera, ale šel jsem do vyšší bezpečnosti ve formě ABS a tam cena byla dost nahoře, ale po roce a půl ježdění jsem rád že jsem si koupil r.v 2004 s ABS pro svůj klid mohu z vysoké rychlosti plně zaseknout brzdy a zastaví rychle a bezpečně. Je to přesně tak jak psal FonziETV, rychlospojky a pod mají všechny Caponordy, výhoda ročníků od 2004 je ta, že tam si dokupovali ABS, měl ve standartu např. pancéřové hadičky apod. Moje je dovoz za Itálie a předchozí majitel vyřešil motorce všechny neduhy včetně rychlospojek, konektorů apod. Určitě nejlépe uděláš když na motorku vezmeš někoho kdo tuto motorku zná a má ji a ví přesně co má a nemá slyšel. Já jsem to tak udělal. (BTW: přesně vím o jakém inzerátu mluvíš, je to ta červená před faceliftem s r.v. 2007, tak ta je papírově omlazená).
Poděkovali: Jacob
Vygenerováno za 0.226 sekund