Peníze na web - UZAMČENO
10. dub 2013 19:56 #1207
od smazak73
Jak to pak Admin pozná.??
Odpověděl smazak73 pro téma Peníze na web
To je věc svědomí taky sem můžu napsat,že jsem zaplatil a a ve skutečnosti ne.LuDom napsal: hm, a nie je to jedno, kto zaplatil? myslím, že tí ktorí zaplatili to vedia a môžu pokojne spať.
Jak to pak Admin pozná.??
Téma bylo zamčeno.
10. dub 2013 21:34 #1208
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Peníze na web
Jsem rád, že stránky existují a šlapou, a proto dávám taky 200. Ogaři pěknou sezonu přeji když už ta zima šla .... šak víte kam.

Téma bylo zamčeno.
11. dub 2013 04:58 #1209
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Peníze na web
no, pri rovnakom variable je to jedno, aj tak to nezisti. staci do poznamky dat nick a je to vyriesene.

Téma bylo zamčeno.
11. dub 2013 07:26 #1210
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Peníze na web
Omlouvám se, na to jsem zapomněl. Posílal jsem to 10.4. a do poznámky jsem napsal "Příspěvek na web".
Téma bylo zamčeno.
11. dub 2013 17:44 #1211
od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Peníze na web
Ahoj poznam to protože na výpisu z úctu jsou jména.Tak to sem pak hodim
Téma bylo zamčeno.
15. dub 2013 18:41 #1225
od standa
Odpověděl standa pro téma Peníze na web
Zdarec nějak nechápu proč psát kdo dal a kdo ne. Podstata je přeci jestli bude nebo nebude reklama a komu je to jedno, tak se prokliká a komu ne, tak přispěje. Jednoduchý. Jestli Smažák má pocit, že je nutné vytvářet seznamy, tak doporučuji se obrátit na pana Cibulku, ten má s tím praxi, ale pochybuji, že to má vůbec elementární rácio. Raději víc jezdit a méně kecat o tom kdo dal a komu dala, hledám symbol... tak takový symbol tady opravdu není, což neznamená, že by to chtělo baner na Renault...
Standa

Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.248 sekund