moto netáhne

Více
27. čvn 2017 07:17 #4720 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma moto netáhne
Synchronizovane valce mas podle manualu? Tedy jeden serizovaci sroub je uplne zavreny a druhym doladis?
Civky mas zapojene tak jak maji byt? Neni jedno na kterou svicku das kterou civku.
Autodiagnostika neco pise? Spojis konektor pod sedlem, zapnes zapalko a misto hodin se za chvilku vypisou kody chyb.
TuneECU mam, ale jsem ze Vsetina :-)
Kdyztak klidne volej. Cislo je v profilu.
Poděkovali: weyn

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
27. čvn 2017 07:36 #4721 od weyn
Odpověděl weyn pro téma moto netáhne
Ahoj. Zavolám ti číslo jsem nasel.

Více
04. čvc 2017 08:54 #4745 od weyn
Odpověděl weyn pro téma moto netáhne
Ahoj Fonzi. Tak Capo už jede jako drak. Po 14 denním martíriu a rozebrání asi všeho co jde včetně rozpárání celé elektriky jsme zjistili otočené časování na předním válci. Dali jsme ho 60°doleva a mělo být o 300° doprava, oprava tohoto problému trvala asi 3 hodiny a úprava přes tune ecu byla za hodinu hotová, každopádně teď už víme jak vypadá Capo zevnitř .-) Zítra jedu Šumavu tak už se těším. Jo a díky všem za komentáře. Jo a Tune Ecu jsem řešil přes ten kabel z Ebay a fungoval na poprvé. Všem mnoho kilometrů a hlavně kolama dolů .-)))

Více
04. čvc 2017 10:25 #4746 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma moto netáhne
Zrovna dneska jsem na tebe vzpominal, jak jste asi dopadly :-) Jsem rad, ze jste na to prisly. Na ten rozvod jsem sazel, ale kolega mi to argumentama vyvratil, tak jsme zkoncily u elektriky. Tak at to jezdi :-)

Vygenerováno za 0.189 sekund