moto netáhne
27. čvn 2017 07:17 #4720
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma moto netáhne
Synchronizovane valce mas podle manualu? Tedy jeden serizovaci sroub je uplne zavreny a druhym doladis?
Civky mas zapojene tak jak maji byt? Neni jedno na kterou svicku das kterou civku.
Autodiagnostika neco pise? Spojis konektor pod sedlem, zapnes zapalko a misto hodin se za chvilku vypisou kody chyb.
TuneECU mam, ale jsem ze Vsetina
Kdyztak klidne volej. Cislo je v profilu.
Civky mas zapojene tak jak maji byt? Neni jedno na kterou svicku das kterou civku.
Autodiagnostika neco pise? Spojis konektor pod sedlem, zapnes zapalko a misto hodin se za chvilku vypisou kody chyb.
TuneECU mam, ale jsem ze Vsetina

Kdyztak klidne volej. Cislo je v profilu.
Poděkovali: weyn
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
27. čvn 2017 07:36 #4721
od weyn
Odpověděl weyn pro téma moto netáhne
Ahoj. Zavolám ti číslo jsem nasel.
04. čvc 2017 08:54 #4745
od weyn
Odpověděl weyn pro téma moto netáhne
Ahoj Fonzi. Tak Capo už jede jako drak. Po 14 denním martíriu a rozebrání asi všeho co jde včetně rozpárání celé elektriky jsme zjistili otočené časování na předním válci. Dali jsme ho 60°doleva a mělo být o 300° doprava, oprava tohoto problému trvala asi 3 hodiny a úprava přes tune ecu byla za hodinu hotová, každopádně teď už víme jak vypadá Capo zevnitř .-) Zítra jedu Šumavu tak už se těším. Jo a díky všem za komentáře. Jo a Tune Ecu jsem řešil přes ten kabel z Ebay a fungoval na poprvé. Všem mnoho kilometrů a hlavně kolama dolů .-)))
04. čvc 2017 10:25 #4746
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma moto netáhne
Zrovna dneska jsem na tebe vzpominal, jak jste asi dopadly
Jsem rad, ze jste na to prisly. Na ten rozvod jsem sazel, ale kolega mi to argumentama vyvratil, tak jsme zkoncily u elektriky. Tak at to jezdi

Vygenerováno za 0.189 sekund