Kde servisovat ?
25. čvc 2017 17:45 - 25. čvc 2017 17:58 #4820
od swenson83
Kde servisovat ? vytvořil uživatel swenson83
Ahoj všichni , předem než začnu cokoliv psát, by jsem všem chtěl pogratulovat k tak skvělému stroji jakým bezpochyb Caponord je.
Bydlím v Praze " nejsem pražák" a zajímalo by mě kdo kam z okolí středních čech či Prahy vozí Capo, na servis . Případně pokud by zde byl někkdo s Tune Ecu ochotný se mě na to juknout . Samozřejmě nic nechci zdarma a o případné odměně či ohodnocení není problem se dohodnout .
Spoustu věcí si udělám sám , ale třeba elektrikář moc zdatný nejsem
A v neposlední řadě děkuji za přijetí .
Bydlím v Praze " nejsem pražák" a zajímalo by mě kdo kam z okolí středních čech či Prahy vozí Capo, na servis . Případně pokud by zde byl někkdo s Tune Ecu ochotný se mě na to juknout . Samozřejmě nic nechci zdarma a o případné odměně či ohodnocení není problem se dohodnout .
Spoustu věcí si udělám sám , ale třeba elektrikář moc zdatný nejsem
A v neposlední řadě děkuji za přijetí .
Poslední změna: 25. čvc 2017 17:58 uživatelem swenson83.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- findejs1310
- VIP EXPERT
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
25. čvc 2017 19:13 #4822
od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Kde servisovat ?
Zdarec
Já bydlím taky v té Prahe a nejsu ani náhodou Prahák.Když to jinak nejde zajedu do MV2 moto v Cakovicích kde bydlím k bratrům Vachulovým.Dosud jsem s nimi neměl problém.
Jinak Tuneecu vlastním, juknout se na to můžem.Jen je malá komplikace v tom že pracuji často v zahraničí .Pokud to nechceš hned zítra tak nebude problém...cca do 10 dní.
Upozornuju že úplatky ani dary v žádném případě nepřijmám.....maximálně jednu dobře vychlazenou plnotučnou plzenskou pochoutku a to bys mě ještě musel ukecat .
tel.607918280
Jura
Já bydlím taky v té Prahe a nejsu ani náhodou Prahák.Když to jinak nejde zajedu do MV2 moto v Cakovicích kde bydlím k bratrům Vachulovým.Dosud jsem s nimi neměl problém.
Jinak Tuneecu vlastním, juknout se na to můžem.Jen je malá komplikace v tom že pracuji často v zahraničí .Pokud to nechceš hned zítra tak nebude problém...cca do 10 dní.
Upozornuju že úplatky ani dary v žádném případě nepřijmám.....maximálně jednu dobře vychlazenou plnotučnou plzenskou pochoutku a to bys mě ještě musel ukecat .
tel.607918280
Jura
Poděkovali: swenson83
26. čvc 2017 11:41 #4824
od swenson83
Odpověděl swenson83 pro téma Kde servisovat ?
Určitě na to nespěchám a časově se podřídím , budu ti velmi vděčný Číslo si uložím , a stačí říct jak a kdy seč ti to bude hodit . Ale to se asi dohodneme lépe po telefonu .
Vygenerováno za 0.170 sekund