Cukání a pak konec
18. srp 2018 13:18 #5499
od Bohy
Cukání a pak konec vytvořil uživatel Bohy
Ahoj kamarádi. Prosim o radu. Byl jsem na kratsi dovolene a prvni den mi capo jen tak lehce cuklo a jinak jsem pokracoval bez jakych koliv problemu dal. Druhy den uz jsem pri startovani delsi dobu tocil, ale nastartoval a pul dne uplne v pohode. Pak zacala cukat trochu vic ale jeste to taky slo. Dalsi den bylo opet startovani horsi a jizda na motorce uz byla jak jizda na splasenym byku. Jeste jsem nejakym zpusobem popojel na misto prespani. Rano uz jsem nastartoval jen na chvilku, pak chcipla a od te doby uz jsem nenastartoval. Zkousel jsem vylit nadrz, dat jiny benzin, menil jsem svice. EFI nic neukazuje. Mam ji jen chvili a s capem nemam zkusenost. Mate prosim radu. Diky moc
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
18. srp 2018 13:47 #5500
od stewe21
Odpověděl stewe21 pro téma Cukání a pak konec
Benzin dostava? Pumpa/Filter/hadice su ok?
18. srp 2018 20:55 #5501
od Bohy
Odpověděl Bohy pro téma Cukání a pak konec
Pri zapnuti klicku cerpadlo bzuci takze cerpadlo je asi OK, hadice jsem prochazel a vsechny se zdaji byt v pohode ale palivovy filtr jsem nemenil.
19. srp 2018 14:23 #5502
od mates750
Odpověděl mates750 pro téma Cukání a pak konec
Myslím že chod po palive...vzduch asi ok a pochybujem ze oba valce maraz by prestali páliť ze sviecky.....
20. srp 2018 04:56 #5503
od Bohy
Odpověděl Bohy pro téma Cukání a pak konec
Uz jsem zkousel i vyndat vstriky a benzin tam jde. Jiskru to taky hazi tak mi nejde do hlavy, proc to nechce nastartovat.
20. srp 2018 09:07 #5504
od jasp
Odpověděl jasp pro téma Cukání a pak konec
nemuze to byt cidlo polohy kliky? Nevi nekdo jestli takovou zavadu hlasi EFI?
Vygenerováno za 0.230 sekund