Spojka

Více
15. dub 2010 20:39 #117 od Cichal
Spojka vytvořil uživatel Cichal
Nazdar chlapaci,ozrejmi mi niekto funkciu membrany co je na spojke?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16. dub 2010 08:40 #118 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:Spojka
Ahoj, já si myslím, že funguje jako podtlakový posilovač. Od motoru jde do víka spojky podtlaková hadička. Je to i trochu znát, že motor pomáhá spojkovat. Takže proto si myslím že tam ta membrána je a proto tam vede i ta hadička. :blink:

Více
18. dub 2010 08:59 #126 od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma Re:Spojka
Diky moc,pytal som sa pretoze som cital toto hodnotenie www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?znacka=1&model=249&muid=46747 a tam pise o antihope aj ked som sa o tom inde nedocital.Pockame,mozno sa este niekto ozve s inym vysvetlenim :lol:

Více
18. dub 2010 13:57 - 18. dub 2010 13:58 #127 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:Spojka
Antihop s tímhle ale nemá nic společného ten je zakopaný až za spojkovým košem. Caponord samozřejmě antihop má. Ale tohle je pro jinou funkci. :blink:
Poslední změna: 18. dub 2010 13:58 uživatelem CapoRider.

Více
14. dub 2011 11:34 #319 od STRUCTOR
Odpověděl STRUCTOR pro téma Re:Spojka
cece, no je to posilovac spojky, ale dle meho tedy posiluje spise symbolicky a dale to je fce anithopingove spojky. Ta membrana je pripojena k sacimu potrubi a podtlak ti pomaha zmacknout packu spojky. Pokud ve vysokych otackach podradis a ev jeste zavres plyn, pak dojde k tak vysokemu podtlaku ze dodje k prokluzu spojky i bez vymacknuti packy. Takze by jsi prostym podrazenim nemel zablokovat kolo. Ale jak dalece to opravdu funguje.... :-)

Více
18. dub 2011 14:41 #322 od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma Re:Spojka
Diky za vysvetlenie a mam dalsiu otazku.Menil som olej a pozrel som na tu membranu.Pod vikom spojky boli take male kamienky ako hrubsi piesok,myslim ze natahovalo bordel z vonku lebo to viko nebolo riadne utiahnute,no a ta membrana sa mi nezdala tak som objednal novu.A teraz,kolko oleja mi vytecie ked to budem vymienat na bocnom stojane?

Vygenerováno za 0.204 sekund