Hydraulická spojka - odvzdušnění

Více
28. dub 2014 17:58 #1867 od Praotec
Dneska jsem se marně snažil po výměně kapaliny odvzdušnit hydraulickou spojku (klasickou metodou jak brzdy) nepovedlo se...

Pak jsem našel natrženou "manžetu" u nádoby s kapalinou na řídítkách, setkal se s tím někdo, dá se to někde sehnat? Je to možný viník problému s odvzdušněním :angry:

Dostal jsem ještě radu s odpojením hadičky a nakloněním motorky, zatím jsem to nezkusil.

Za nějaké vaše tipy, rady budu vděčný. :silly:

Díky
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
28. dub 2014 19:19 #1868 od Drlumag
Povolil jsem nahoře u pumpy hadičku a odvzdušňovákem tlačil kapalinu nahoru. Ta guma nemá vliv.

Více
28. dub 2014 21:10 #1870 od čuník
Taky jsi myslím, že ta guma nahoře nemá vliv. Možná nato,že se ti tam může držet voda. Jinak sem odvzdušnoval normálním způsobem a nebo můžeš zkusit zmáčknout spojku, povolit odvzdušnovák a pak jen pumpovat bez zatahování odvzdušnóváku. Po X-krát zmáčknuti přidržet a dotáhnout. Nikdy jsem stím problém neměl.

Více
29. dub 2014 06:28 #1872 od zdemal
Ta gumička je v podstatě jen taková prachovka a vliv na to nemá. Taky ji mám naprasklou, ale vše funguje tak to neřeším. Kamarád v motoservisu na to používá podtlak. Dole na odvzdušňovák připojí hadičku, kterou odsává a nádržku na řidítkách během procesu tak dvakrát doleje. Celý odvzdušnění mu trvá asi minutu. Navíc se to celý díky tomu podtlaku slušně pročistí.

Více
02. kvě 2014 12:20 #1879 od Praotec
tak opravdu prachovka nema vliv, povedlo se ovzdusnit az po demnotazi na pist a jeho naplnenim, spojkova packa mi te prijde trosku tvrdsi, ale funguje.

jako bonus tam praskl jeden šroub ze tří (takovy zlatave barvy, zbyle dva jsou normalni) tak odvrtavacka... :laugh: a aby to nebylo všechno tak druhý den jsem našel na nádrži "airbrush" od steklé kapky brzdovky... asi jsem to lajdacky prejel vapkou nebo nevim kde se mrcha schovala....

samá radost

díky za předchozí komentáře B)

Vygenerováno za 0.242 sekund