Palivové čerpadlo
29. čvn 2014 10:44 #2130
od Nezmar
Palivové čerpadlo vytvořil uživatel Nezmar
Ahoj
Dneska jsem nenastartoval. Po zapnutí klíčku a a chcípáku nezabzučí palivové čerpadlo. Jenom cvakne relé a čerpadlo jakoby ťukne ale nebzučí. Po vypnutí chcípáku to cvakne a zašumí. Po spojení konektoru pod sedlem ukazuje 1 a -1.
Řešil jste už někdo čerpadlo?
Včera jsem v pohodě dojel uklidil mašinu a dneska už nic.
Dneska jsem nenastartoval. Po zapnutí klíčku a a chcípáku nezabzučí palivové čerpadlo. Jenom cvakne relé a čerpadlo jakoby ťukne ale nebzučí. Po vypnutí chcípáku to cvakne a zašumí. Po spojení konektoru pod sedlem ukazuje 1 a -1.
Řešil jste už někdo čerpadlo?
Včera jsem v pohodě dojel uklidil mašinu a dneska už nic.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
29. čvn 2014 16:00 - 29. čvn 2014 16:00 #2131
od palkoc5
Odpověděl palkoc5 pro téma Palivové čerpadlo
stalo se mě to samé čerpadlo nedávalo a byl to zlomený drát ve svazku co jde do nádrže naštěstí jsem sehnal druhý a jede.
Poslední změna: 29. čvn 2014 16:00 uživatelem palkoc5.
29. čvn 2014 19:08 #2132
od Nezmar
Odpověděl Nezmar pro téma Palivové čerpadlo
Tak prozatím vyřešeno. Sundal jsem nádrž, poklepal jsem na čerpadlo, řekl kouzelnou formuli a už běží. 
Bylo asi zalehlé, ale má trochu jiný zvuk, asi dlouho nevydrží. Našel jsem taky nalomený drát v průchodce krytu čerpadla. Opraveno.
Asi koupím do rezervy ještě jedno čerpadlo. Nejde to nahradit nějakým čerpadlem např z auta? V Aprilii chtějí asi 9500 kč a to jim za to určitě nedám.

Bylo asi zalehlé, ale má trochu jiný zvuk, asi dlouho nevydrží. Našel jsem taky nalomený drát v průchodce krytu čerpadla. Opraveno.
Asi koupím do rezervy ještě jedno čerpadlo. Nejde to nahradit nějakým čerpadlem např z auta? V Aprilii chtějí asi 9500 kč a to jim za to určitě nedám.
Vygenerováno za 0.178 sekund