spotřeba
04. srp 2014 19:45 #2208
od Tomasish
Zdravim ve spolek. Od pár vás sem tady četl kolik vám to tak baští,skusim se zeptat jestli někdo nemá skušenost jen s krátkými popojížděčjkami??? tak 20km sem tam.Jezdim na tom do práce a zatim sem neměl čas jed nějakou dálku a zdá se mi že to nějak baští,asi tak kolem 8litrů a to se mi zdá docela dost kdž tady od vás padají tako,í spotřeby jako 5,5 a 5,8 ???Je tu někdo kdo taky jezdil jen couračky???Na dálky se taky chystám ale furt je nějak moc prácea málo času.Díky všem za odpovědi Tomáš
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
04. srp 2014 20:01 #2209
od Praotec
04. srp 2014 20:06 #2210
od Tomasish
04. srp 2014 20:10 #2211
od Praotec
04. srp 2014 20:34 #2212
od Tomasish
- Fernet-stock
-
- Pokročilý
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
05. srp 2014 08:10 #2214
od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma spotřeba
Když s tím jezdím po Praze do práce, tak jsem na podobné hodnotě. Když vejdu ven za město tak i tam jsou obří rozdíly. Mezi 5-7litry. Podle toho jak svižně, i jestli jedu ve dvou apd. Všechno tam je znát.
Ale teď o víkendu jsem byl s kámošem co začíná a dost se courá, a na 270km jsem tankoval necelých 13litrů. Nevěřil jsem svým očím. :-D
Ps. Víte někdo kolik přesně je rezerva? Nikdy jsem zatím neměl chuť to vyjet až do mrtě abych to věděl.
Ale teď o víkendu jsem byl s kámošem co začíná a dost se courá, a na 270km jsem tankoval necelých 13litrů. Nevěřil jsem svým očím. :-D
Ps. Víte někdo kolik přesně je rezerva? Nikdy jsem zatím neměl chuť to vyjet až do mrtě abych to věděl.

Vygenerováno za 0.182 sekund