spotřeba
06. srp 2014 05:01 - 09. srp 2014 12:02 #2216
od PavelETV
Rezerva je cca 5-5,5 litru a dá se na ní ujet 60-70km. Záleží jak budeš mít naloženo a jaký spororežim si přepneš v hlavě
Nikdy jsem spotřebu neřešil a orientuju se pouze podle stavu palivoměru a hustoty čerpacích stanic.
Když se jen tak courám krajinou a občas si to potáhnu ze zatáčky motá se spotřeba 6-7 litrů. Když jsem ale jel celý den po italských dálnicích konstatních 150km/h, ve dvou s kufry a vysokým plexi, byla spotřeba přes 10 litrů. Vlastně jsem jel jen od benzínky k benzínce....
Na extra krátké vzdálenosti jede motor podstatnou část na sytič, tak že žere...
Véčkové dvouválce, pokud jsou nastaveny na režim "zábava" prostě žerou.
Kdo chce jezdit na spotřebu, může si pořídit BMW. Pak ale režim "zábava" nikdy nenajde
Nikdy jsem spotřebu neřešil a orientuju se pouze podle stavu palivoměru a hustoty čerpacích stanic.
Když se jen tak courám krajinou a občas si to potáhnu ze zatáčky motá se spotřeba 6-7 litrů. Když jsem ale jel celý den po italských dálnicích konstatních 150km/h, ve dvou s kufry a vysokým plexi, byla spotřeba přes 10 litrů. Vlastně jsem jel jen od benzínky k benzínce....
Na extra krátké vzdálenosti jede motor podstatnou část na sytič, tak že žere...
Véčkové dvouválce, pokud jsou nastaveny na režim "zábava" prostě žerou.
Kdo chce jezdit na spotřebu, může si pořídit BMW. Pak ale režim "zábava" nikdy nenajde
Poslední změna: 09. srp 2014 12:02 uživatelem PavelETV.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
08. srp 2014 17:48 #2222
od FonziETV
Hojte
Před přehráním mapy jsem jsem jezdil krátké trckačky tak kolem 7,5l/100km. Po přehrání jsem pod 7l/100km. Co se týče dálek, tak aktuálně s novou mapou jsem i pod 6l/100km. Krátké zatím vypozorované nemám, ale myslím že to bude taky niž, protože je motor podstatně použitelnější v nízkých otáčkách než dřív.
Před přehráním mapy jsem jsem jezdil krátké trckačky tak kolem 7,5l/100km. Po přehrání jsem pod 7l/100km. Co se týče dálek, tak aktuálně s novou mapou jsem i pod 6l/100km. Krátké zatím vypozorované nemám, ale myslím že to bude taky niž, protože je motor podstatně použitelnější v nízkých otáčkách než dřív.
18. srp 2014 06:20 #2231
od Praotec
tak dovolena doprala otestovat delsi cestu po dalnici a se zakladni palivovou mapou a ladakama gpr + 3 plne nalozeny kufry/ bez spolujezdce, mych 115kg -> spotreba 5.77... parada, mozna by to slo jeste trochu srazit kdyby nebylo tolik oprav a zpomaleni na dalnicich, citlivym plynem. V nedeli odpo po gp pres brno... tzv. permanentni jizda v gangu
17. říj 2014 20:59 #2309
od Tomasish
Zdravim Tak po pár tisících kilometrech můžu napsat svoje skušenosti se spotřebou,jel sem dovču dolu do Itálie na trajekt přes Německo Rakousko a Itálii(1030km) a pak jezdil na Korsice(1000km) a domu zase přes Itálii,Švícarsko,Německo (980km).Nejlepší spotřebu sem udělal na Rakouskej Agip 98 skvělejch 5,28L/100km.Větší byla na Korsice tam to bylo v těch kopcích 6,16L/100km.Celkově sem jel v průměru za 5,75L/100km.Jezdili sme jak dálnici tak boční silnice,rychlost byla tak do těch 130-140km/hod byli snáma i dva čopříci a těm to v tý rychlosti stačilo pak jim to už moc žralo a bralo jim to přilby z hlavy. Mašina jela suprově sem spokojenej a rád že sem jí sehnal.
Vygenerováno za 0.237 sekund