výfuky
28. zář 2015 08:58 #3089
od FonziETV
Tady jsem našel GPR na prodej, kdyby měl někdo zájem. Jsou za zajímavou cenu a pěkné...
www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily...caponord-832113.html
www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily...caponord-832113.html
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
21. úno 2016 15:31 #3334
od Boris
Zdar chlapi, jsem tu úplně fungl nový, takže napřed vás všechny zdravím a přeju vagóny kilometrů v sedle bez nehod a problémů...
Mám ovšem hned ze startu dotaz ohledně výfuků Leo Vince.
Ví někdo, co vše se musí na ETV 1000 udělat, dokoupit, nachystat a vyladit, aby si ty Vincky s motorkou rozuměly?
Proč se ptám:
Já motorku s Vinckama koupil, ale praktické důvody a moje vnitřní přesvědčení je spíš proti laďákům... ( ano jsem v tomhle divnej, nezdá se vám to )
Takže se rozhoduju, že je sundám a nahodím originály, ale nevím, co všechno budu muset zase přebudovat zpátky, jestli to bude vyžadovat i nějaký ladění na brzdě atakdále, nebo stačí jen vyměnit "železo za železo"...
Umí mi někdo odpovědět?
Díky moc, pěkný zbytek neděle přeju...
Mám ovšem hned ze startu dotaz ohledně výfuků Leo Vince.
Ví někdo, co vše se musí na ETV 1000 udělat, dokoupit, nachystat a vyladit, aby si ty Vincky s motorkou rozuměly?
Proč se ptám:
Já motorku s Vinckama koupil, ale praktické důvody a moje vnitřní přesvědčení je spíš proti laďákům... ( ano jsem v tomhle divnej, nezdá se vám to )
Takže se rozhoduju, že je sundám a nahodím originály, ale nevím, co všechno budu muset zase přebudovat zpátky, jestli to bude vyžadovat i nějaký ladění na brzdě atakdále, nebo stačí jen vyměnit "železo za železo"...
Umí mi někdo odpovědět?
Díky moc, pěkný zbytek neděle přeju...
21. úno 2016 15:58 #3335
od alien898
Poděkovali: Boris
21. úno 2016 18:08 #3338
od cyberzef
Vygenerováno za 0.131 sekund