výfuky

Více
28. zář 2015 08:58 #3089 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma výfuky
Tady jsem našel GPR na prodej, kdyby měl někdo zájem. Jsou za zajímavou cenu a pěkné...

www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily...caponord-832113.html

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
21. úno 2016 15:31 #3334 od Boris
Odpověděl Boris pro téma výfuky
Zdar chlapi, jsem tu úplně fungl nový, takže napřed vás všechny zdravím a přeju vagóny kilometrů v sedle bez nehod a problémů...

Mám ovšem hned ze startu dotaz ohledně výfuků Leo Vince.

Ví někdo, co vše se musí na ETV 1000 udělat, dokoupit, nachystat a vyladit, aby si ty Vincky s motorkou rozuměly?

Proč se ptám:

Já motorku s Vinckama koupil, ale praktické důvody a moje vnitřní přesvědčení je spíš proti laďákům... ( :laugh: ano jsem v tomhle divnej, nezdá se vám to ;) )

Takže se rozhoduju, že je sundám a nahodím originály, ale nevím, co všechno budu muset zase přebudovat zpátky, jestli to bude vyžadovat i nějaký ladění na brzdě atakdále, nebo stačí jen vyměnit "železo za železo"...

Umí mi někdo odpovědět?

Díky moc, pěkný zbytek neděle přeju...

Více
21. úno 2016 15:58 #3335 od alien898
Odpověděl alien898 pro téma výfuky
Ahoj,
pokud si ještě pamatuju, když jsem dával Leoše, tak se nemusí nic předělávat. Myslím, že je stačí jenom vyměnit. Určitě si je někdo koupí, jelikož už se nevyrábějí.
Poděkovali: Boris

Více
21. úno 2016 16:12 #3337 od Boris
Odpověděl Boris pro téma výfuky
Čau, díky za info.

ještě se tě zeptám, když jsi je vyměnil, co významného (mimo zvuku) se změnilo???

Více
21. úno 2016 18:08 #3338 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma výfuky
Já když měnil origo za vincky tak jsem musel celkem výrazně upravovat nosiče origo kufrů, jinak to pasovalo. Kromě zvuku počítej s úbytkem dravosti a taky mrtvolným pásmem kolem 5000ot./min, stejně pak ochotou sbírat se z nízkých otáček.

Více
21. úno 2016 18:34 #3340 od novax
Odpověděl novax pro téma výfuky
Čau,já mam G.P.R. a jsem spokojenej.Dal jsem nejdřív filtr K,N a origo vejfuky to dusily.Úplně jsem cejtil jak ten vítr nemůže ven. Nevim jak na brzdě,ale ten zvuk je perfektní.Na You Tube máš porovnání.

Vygenerováno za 0.131 sekund