Hadička od přepadu v airboxu
09. čvn 2015 11:24 #2782
od Šámot
Hadička od přepadu v airboxu vytvořil uživatel Šámot
Zdravím pánové,na airboxu ve předu na přepadu nemám tu hadičku,podle nákresu je tam kousek 8mm hadičky,která je na konci ucpaná,ale u prostřed je téčko a na nej napojená hadička 6mm,ale podle toho nákresu z PartsDepot,nepoznám kam vede.Můžete mně někdo poradit,jak to má být originál.Jinak motor je kvůli tomu pěkně od oleje zas.....Včera jsem ho vzal vapem,tak to chcu opravit tak jak to má být,aby tudy dál nechcal olej na motor.Díky za každou radu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
09. čvn 2015 12:00 #2785
od Majkel
Odpověděl Majkel pro téma Hadička od přepadu v airboxu
Je to len vypustacia hadicka oleja, ktory sa dostane do airboxu. Ma byt cca 10cm dlha a na konci zaslepena. Pri vymene oleja, by sa mal olej odpustit z airboxu, teda ak tam nejaky je.
Mne sa ta hadicka ulomila, lebo bola stara vyhriata a niekde som ju stratil, tak tam tiez budem musiet dat nejaku nahradnu.
Mne sa ta hadicka ulomila, lebo bola stara vyhriata a niekde som ju stratil, tak tam tiez budem musiet dat nejaku nahradnu.
09. čvn 2015 13:29 #2786
od Šámot
Odpověděl Šámot pro téma Hadička od přepadu v airboxu
Díky,a ještě bych potřeboval vědět,kam vede ta hadička co je vyvedená dole u bočního stojánku.Díky.
09. čvn 2015 15:36 #2787
od Majkel
Neviem sice ktoru presne myslis, ale moze to byt dvojica hadiciek, ktora sluzi na odvetranie nadrze, pripadne prepad pri pretankovani paliva. Avsak, ja mam tieto hadicky vyvedene na pravej strane vedla nadrzky brzdovej kvapaliny pre zadnu brzdu.
09. čvn 2015 16:09 #2788
od Šámot
Odpověděl Šámot pro téma Hadička od přepadu v airboxu
jo,jo.máš pravdu,už sem nato taky přišel,patříto ktý nádrži,ta druhá tam není vůbec,zítra ju musím dokoupit a nainstalovat.Ještě se zeptám,měním ty rychlospojky a de mně votu v tý nádrži,jak má závit.Na tom plastovim originálu,nebylo žádný těsnění na který si to sedne při dotažení,má tam být nebo ne?
10. čvn 2015 07:02 #2791
od Majkel
Tesnenie tam nie je ziadne, je tam zavit do konusu, ktory tesní aj bez dodatocneho tesnenia. Ale pre lepsi pocit, tam mozes dva tri krat obtocit teflonovou paskou, alebo lepidlom na zavity.
Vygenerováno za 0.245 sekund