Potřebuju radu
22. čvn 2015 16:03 #2859
od Šámot
Potřebuju radu vytvořil uživatel Šámot
Zdarec ve spolek,teď sem se byl projet a moto mně dělá toto.Do cca 6tis.ot.to táhne jak drak,pak to zacne cukat a v 7tis,jak kdyby to zdechlo a dál to nejde,pak jak to padne zhruba na 5tis.ot. tak to zas chytne a jedeto a tak se to opakuje,na volnoběch to,ale krásně vytočím až do omezovače.Taky to jednou střelilo do vejfuku,než to padlo zas na těch 5tis.Máte tušení někdo čím by to mohlo být.Díky
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
22. čvn 2015 17:36 #2863
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Potřebuju radu
Těžko říct...může to být moooc věcííí :-D Miluju opravy po telefonu

22. čvn 2015 17:49 #2865
od Šámot
Odpověděl Šámot pro téma Potřebuju radu
Jo vím,že je to na hovno to řešit po tel,nebo jinak na dálku.Budu to muset vodvest do nemocnice,aby se nato podívali,třeba to není jen dobře seřízený.
22. čvn 2015 17:52 #2867
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Potřebuju radu
Tam toho moc co seřizovat není. A když už, tak to má vliv hlavně na volnoběh. Chtělo by to v prvé řadě načíst, jestli to na sebe něco nepoželuje samo. Takové chování můžou dělat třeba svíčky, snímač otáček...
22. čvn 2015 17:59 #2868
od Šámot
No zítra jdu udělat dovozovou stk,až to budu mít na CZ značkách,tak se skusím sněkým domluvit,jestli by mně to nenapíchnul.
23. čvn 2015 19:41 #2871
od Šámot
Tak jsem se byl dnes opět trochu projet a popisované příznaky už se neobjevili,zajímavej toť stroj.Zítra pojedu na magistrát,zažádat o SPZ,tak doufám,že to udělají dřív,než za ten měsíc co nato mají.Jinak bych pak chtěl někoho poprosit,kdo má ty udělátka na diagnostiku, až budu mít značky,zda bych mohl dojet a jestli by mně to napíchl a skontroloval popřípadě doladil.Já jsem od Velké Bíteše,do těch 100km,bych za někým klidně dojel.Předem dík.
Vygenerováno za 0.202 sekund