Rychlospojky

Více
31. bře 2016 16:26 #3704 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Rychlospojky
Ahoj
Tak dorazil kroužek.
Origoš cpc 5/16in
Náhrada 7,66x1,78 FPM80 Viton....podle změření a porovnání nabídky fy Kovaz.
Tak nějak mi to vyšlo.
Jura

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
10. kvě 2016 06:34 #3827 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Rychlospojky
Kluci nezbyly nekomu nepotrebne plastove spojky? Potrebuju jeden par nejlepe z prepadu, takze samec i samice do hadice. Za rozumnou cenovku odkoupim. Diky

Více
10. kvě 2016 07:49 - 10. kvě 2016 07:51 #3828 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Rychlospojky

FonziETV napsal: Kluci nezbyly nekomu nepotrebne plastove spojky? Potrebuju jeden par nejlepe z prepadu, takze samec i samice do hadice. Za rozumnou cenovku odkoupim. Diky

Něco mi určitě zbylo. Jednu samici mám určitě ulomenou, ale ostatní by mělo být dobrý. Bohužel se ti můžu podívat až tak ve čtvrtek. Nechal bych ti je za poštovné. Mě jsou už na nic, mám kovové.

Nebo zkus tyhle černý konektory. Kamarád to u sebe v motoshopu běžně prodává a bez problémů. Berou to u něj kluci na BMW.

RMS konektory na benzínové hadičky
Poslední změna: 10. kvě 2016 07:51 uživatelem zdemal.

Více
10. kvě 2016 07:54 #3829 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Rychlospojky
Klidne mrkni ve ctvrtek. Nove se mi za tu cenu kupovat nechcou. Potrebuju to na jeden pripravek, ktery vyuziju tak jednou do roka, tak je zbytecne abych kupoval nove. Teda pokud bys za to nechtel to co za nove ;)
Poděkovali: dino

Více
10. kvě 2016 08:00 - 10. kvě 2016 08:01 #3830 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Rychlospojky

FonziETV napsal: Klidne mrkni ve ctvrtek. Nove se mi za tu cenu kupovat nechcou. Potrebuju to na jeden pripravek, ktery vyuziju tak jednou do roka, tak je zbytecne abych kupoval nove. Teda pokud bys za to nechtel to co za nove ;)

OK. Až to půjde, tak se po nich kouknu a zavolám ti. Cenu neřeš, mě jsou opravdu k ničemu.
Poslední změna: 10. kvě 2016 08:01 uživatelem zdemal.

Více
09. kvě 2017 21:09 #4596 od DuffGNR
Odpověděl DuffGNR pro téma Rychlospojky
Nazdar chlapi, dnes som po prvý krát dával dolu nádrž kvôli kontrole ventilov, filtra, výmene s viečok a kontrole rychlospojok, neviem ako presne vyzerajú origo spojky ale vyzerá že na mojej moto boli už v minulosti menené lebo sú tam od značky cpc ale sú plastové, stretol sa už niekto s týmito spojkami?

Vygenerováno za 0.210 sekund