Pneumatiky

Více
30. čvn 2010 13:30 - 30. čvn 2010 13:44 #179 od CapoRider
Pneumatiky vytvořil uživatel CapoRider
Ahoj, mám na Vás dotaz jaké používáte pneumatiky na Capouše?

Své Heidenau K76 mám už sjeté a přemýšlím o něčem jiném. Zatím mám favorita METZELER TOURANCE. Tak se chci zeptat jaké s nimi máte zkušenosti nebo co byste doporučili.

Díky :blink:
Poslední změna: 30. čvn 2010 13:44 uživatelem CapoRider.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
01. čvc 2010 04:19 #180 od Kadimir
Odpověděl Kadimir pro téma Re:Pneumatiky
Zdarec,zatím jsem na těhle gumách letos najel cca 2500km a maximální spokojenost Na suchu se s nima nebojím škrknout stupačkou o zem a na mokru drží až překvapivě dobře. A že jsem si toho mokrýho ježdění letos užil. Koupí určitě nic neskazíš. ;)

Více
06. srp 2010 20:50 #238 od Kudlanka
Odpověděl Kudlanka pro téma Re:Pneumatiky
Já mám tyhle a max spokojenost:

www.pneumatiky.cz/bridgestone-tw152-150-...tl-enduro-77224.html

Seženeš jistě i jinde a možná levněji

Více
10. srp 2010 05:47 #239 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:Pneumatiky
Ahoj tak na Touranckách máme odjetou dovolenou na Slovensku a jsem maximálně spokojen. Drží perfektně i na mokru. Parádní gumy!!! :blink:

Více
13. srp 2010 17:23 #240 od PavelETV
Odpověděl PavelETV pro téma Re:Pneumatiky
Po koupi moto jsem dojížděl asi 2000km původní obutí-METZELER TOURANCE. Byly velmi dobré,ale stejně jsem přešel na ANAKEE. Ty jsou excelentní na suchu i mokru a vydrží neskutečné náklony. Jezdil jsem je cca 40000km a zadní mi většinou nevydržela víc než 5000-5500km.Předek asi dvojnásobek, ale když se dojížděl bylo lepší vyhýbat se hlubší vodě na silnici.V blátě jsem používal výhradně Metzeler Karoo, ale zadní vydrží stěží 3000km a šíleně hučí mezi 90-120km/h :( .
Zadní Karoo 2 je výraně tišší a vydrží o nějakou stovku kilometrů víc... Hodně jsem zvědavý na nové Mitas E-10.
Teď mám obuté Pirelli Scorpion, které se v našem rozměru začaly vyrábět asi předloni a obouvají se v sérii na LC8. Zatím se zdá, že vydrží víc než Anakee. Mají trochu jiný radius, dobře se vodí do zatáček na suchu i mokru a snesou i lehké bláto nebo písek. Možná nejsou na asfaltu tak lepivé jako Anakee,ale určitě vedou mimo silnici.
Toť moje zkušenosti po 60000km s Caponordem :)

Více
14. led 2011 10:01 #280 od zetor
Odpověděl zetor pro téma Re:Pneumatiky
Používáte někdo na Capo Conti TKC80..??? mš se docela zamlouvají a v teránu by se dalo taky asi něco ujet.Spousta GSařů je jezdí a jsou spokojeni.

Vygenerováno za 0.202 sekund