magnetické šrouby

Více
12. dub 2012 20:23 - 12. dub 2012 20:25 #577 od martas
Odpověděl martas pro téma Re:magnetické šrouby
Na předním kole čidlo nemám, už když jsem mašinu kupoval tak tam nic nebylo. Kam patří v případě, že by tam mělo být?
Poslední změna: 12. dub 2012 20:25 uživatelem martas.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13. dub 2012 14:37 #579 od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma Re:magnetické šrouby
S tymi sroubami nieco je,riesily to aj na apriliaforum,len si to uz nepamatam a hladat sa mi to nechce.A Caporider,nemyslis ty nahodou ABS cidla na prednom aj zadnom kolese?

Více
13. dub 2012 15:40 #580 od martas
TAk sem opět prošel mašinu a na předním kole žádný čidlo není? Už mě o tom říkalo takto víc lidí,ale nevím kde bych ho tam měl hledat? I do manuálu sem se díval ,ale nic?Nevím jestli to nemají náhodou jen určitý ročníky nebo všechny caponordy? Mám ročník 2002 a ani v manuálu sem nic nenašel? Jestli máš někde nějakou fotku nebo něco kde je vidět kde to je tak mě pošli odkaz abych to už konečně viděl. :woohoo:

Více
13. dub 2012 17:50 #581 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:magnetické šrouby
Na modelu 2002 je snímač rychlosti pouze na zadním kole a jeden ze šroubů obsahuje magnetické jádro. Pokud rychloměr neukazuje tak bývá problém, -špatný snímač-vadný kontakt na vedení-zaoxidovaná deska.

Více
14. dub 2012 10:12 - 14. dub 2012 10:13 #582 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:magnetické šrouby
ahoj tak to jsem netušil. Tak teď najít ten šroub.A zkontrolovat vedení nebo pak ta deska. To se řešilo na apriliaforu.
Poslední změna: 14. dub 2012 10:13 uživatelem CapoRider.

Více
15. dub 2012 16:30 #583 od martas
Tak ten šroub asi bude taky oříšek? Zkoušel sem jak na váze jestli v nich je rozdíl nebo i magnetem,ale nic sem za rozdíl nenašel. Takže asi zajdu přímo do servisu a budu si muset nechat poradit,protože elektriku sem prošel(spoje) a žádná závada.Budíky sem měl taky rozdělaný a vypadají že sou dobrý.

Vygenerováno za 0.223 sekund