Napnutí žetězu

Více
02. pro 2012 05:44 #961 od Giovany
Napnutí žetězu vytvořil uživatel Giovany
Chtěl jsem se jen zeptat jestli dodržujete napnutí řeetězu podle toho údaje na kyvce,, 1,5 cm,,,Já co jsem koupil motorku ted tak majitel předemnou tam dával novou sadu, a zdá se mi volný occa 3-4 cm.Dokonce při jízdě je to slyšet.

Jinak jsem se chtěl zeptat jaké mazivo používate na řetěz,,,co se komu nejlíp osvědčilo z hlediska vydrže a kvality ošetření..dik za odpo.. :) :)

Sono sempre moderato critico!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
02. pro 2012 10:14 #962 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Napnutí žetězu
Já se tím řídím. Není to tam napsáno pro nic za nic. Řetěz se mi roztahuje rovnoměrně. Rozhodně by neměl být za jízdy slyšet. Vyzkoušel jsem hodně maziv, ale osvědčil se mi akorát Motul nebo Motorex. Ostatní byly akorát nemazající a špinící sr**ky.

Více
03. pro 2012 16:07 - 03. pro 2012 16:09 #963 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Napnutí žetězu
Jak píše Zdemal napnutí podle pokynů na kivce. Pokud je starý řetěz tak kompletně celý vyprat v petroleji či naftě. Já před každým mazání požívám čistič pro odstranění starého maziva a ulpělejch nečistot a pak teprve mažu. Nejlepší je čistič a mazivo od jednoho výrobce.
Poslední změna: 03. pro 2012 16:09 uživatelem Myro.

Více
03. pro 2012 21:56 #967 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Napnutí žetězu
Zdar, napnutí řetězu dávám těch 15 mm jak je psané. Šponuju jedenkrát za sezonu víc není potřeba! Na čištění řetězu mám takovu pračku od firmy kettenmax www.kettenmax.cz/ a je to supr věc a hlavně rychlé. Jinak mazivo jen od agipu i kamarad na rsv ho používá s max. spokojeností.
Poděkovali: Giovany

Více
05. pro 2012 17:47 #969 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Napnutí žetězu
No děkuji a to všem,,, já jsem používal od Castrolu

www.dum-motocyklu.cz/mazani-retezu-castr...ain-spray-or/p-1079/

Tak nevím jestli u něj vydržet nebo je fakt něco lepšího o dělku koně,,,,

Více
04. bře 2013 17:09 #1106 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Napnutí žetězu
No ještě mám takovou faktickou,,,, dnes při dopínání řetězu na těch 15mm ///což se mi zdá že je to dost/// jsem zjistil že je úplně vyběhaný ten spodní vodící valeček řetězu,,pprostě je k.o. Dá s to někde koupit nebo to mám soustružit?? Mám pocit že je to něj odolnější plast protože kdysi jsem to mlademu na 125 dělal ze silonu a dlouho to nevydrželo,, :(

Vygenerováno za 0.249 sekund