Napnutí žetězu

Více
04. bře 2013 22:01 #1108 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Napnutí žetězu
Zdar, nejsu si 100% jistý,ale myslím si, že na svém capošovi nemám vodící váleček. Je tam jen plastový kryt kolem kyvné a toď vše. Mám alespoň takový pocit. Jinak už sem dnes poprvé po zimě natočil motor. Kupodivu na poprve a snad přes týden už vyjedu :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
05. bře 2013 04:39 #1109 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Napnutí žetězu
Ciao,,,ano na kyvce z horní strany je takové plastové vodítko po kterém se řetěz vozí,,ale se spodu pod kyvkou je plastový vodící váleček po kterém řetěběží při propržení...udělám foto...

Kurna já jsem včera dával novou bat.. Yuasa 200A a chytla až na podruhé,,páč jsem měl komplet rozdělaný přívod paliva ...předělával jsem to komplet na kov rychlospojky a panceřové hadice

Sono sempre moderato critico!

Více
05. bře 2013 17:03 - 05. bře 2013 17:11 #1111 od Giovany
To čuník,,,myslel jsem tento váleček,, myslím že ho tam určitě máš také,,,

Přílohy:
Poslední změna: 05. bře 2013 17:11 uživatelem Giovany.

Více
05. bře 2013 22:52 #1113 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Napnutí žetězu
Tak na ten váleček schválně zítra mrknu a su zvědav v jakém stavu bude. Já měl taky nádrž dolů kvuli kn filtru,ale před startem jsem třikrát zapnul klíček od zapalování, čerpadlo natlačí benzinek a pak to jde hned na poprvé

Více
06. bře 2013 07:58 #1114 od Giovany
Jsme od sebe relativně nejblíže... jak se trochu ukaže sluníčko můžem dát někde kafé,, zatím mám v lakovně nějaké drobnosti co jsem chtěl jinak a čekám na brzd desky... Na ten váleček mrkni ,,na DRku man najeto 12 tis km,, a když jsem to srovnával tak tam je krásně těsný a otáčí se bez vůle,,na capu to chodí 1,5 cm..

Více
06. bře 2013 19:54 - 06. bře 2013 19:56 #1121 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Napnutí žetězu
Asi je to ten váleček na pozici 23. Myslím, že by to určitě šlo vytočit na soustruhu, ale musí to být z technického pevného kluzného plastu, jaký se používá například na lineární vedení strojů.

Přílohy:
Poslední změna: 06. bře 2013 19:56 uživatelem zdemal.

Vygenerováno za 0.232 sekund