Použití pneu,,Porovnání
30. čvn 2015 03:20 #2904
od dino
Odpověděl dino pro téma Použití pneu,,Porovnání
Jo, to máš asi pravdu. Na Afě mě ty špunty vydržely jednu dovču. A do albánského offroadu bych Capouše asi netahal.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
30. čvn 2015 05:05 #2905
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Použití pneu,,Porovnání
No vidis a ja som ho tam pred mesiacom tahal a k tomu na anakee2 pneu, presiel uplne vsetko

30. čvn 2015 17:22 #2911
od standa
Odpověděl standa pro téma Použití pneu,,Porovnání
Zdarec, měl jsem tam Metzeler Karoo (občas se v Albánii hodily), ale musíš vědět, že nepojedeš moc po asfaltu (což je do Albánie málo pravděpodobné
. Pak Mitas 07, ty byly super na šotolinu a se žlutým pruhem lépe zvládaly plné zatížení nad povolenou nosnost malého vlaku. Trošku problém s držením tlaku (3x mě ušlo přední kolo a z toho 1x za jízdy, ale zadek v poho
) a nové se chovaly jalově (pak si to sedlo - cca po 2500km). Pak Heidenau K60 to byl hroznej hučák, ale v podstatě v terénu mám stejnou zkušenost, jako s Mitas. P.S. na asfalt mám teď Anakee 3 a chovají se dobře (myšleno za sucha a mokra) a uvidíme až se ochladí (M-07 a Tourance-1 to byla slušná briketa).

01. čvc 2015 06:26 #2913
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Použití pneu,,Porovnání
Stejný problém s únikem tlaku jsem měl u Mitas E-08 taky. Hlavně u přední gumy. Vyřešil to až Ultraseal. Jinak gumy to byly průměrný. Dobrou zkušenost mám s Heidenau K76. Přešel jsem na ně po Metzeler Tourance a nepociťoval jsem rozdíl.
Vygenerováno za 0.191 sekund