krk řízení

Více
24. kvě 2015 18:47 #2713 od palkoc5
krk řízení vytvořil uživatel palkoc5
Zdravím.Cvaká mě něco v řízení rozdělané jsem to měl a čuměl jsem že tam jsou kuličková ložiska tak jsem je očistil a promazal,ale pořád to na hrbolech lehce cvaká.Našel jsem na netu i axiální válečková ložiska tak se chci zeptat jestli nevíte rozměr nebo číslo ložisek.Chci se zeptat v SKF jestli je nemají třeba za lepší cenu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
25. kvě 2015 13:40 #2716 od zdemal

Více
25. kvě 2015 18:29 #2719 od palkoc5
Odpověděl palkoc5 pro téma krk řízení
Dík za odkaz dají se koupit v sadě i pod litr ,ale to číslo ložisek chci vědět.

Více
25. kvě 2015 21:47 #2721 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma krk řízení
Jsou to zakázkové ložiska. Tudíž je v žádných normách nenajdeš, tudíž je ani SKF nevyrábí. Nebo možná vyrábí, ale nikomu jinému než tomu kdo si je zadal do výroby je neprodá :-)

ELIT:
ecat.elit.cz/Loziska-do-krku-rizeni-sada...YWlsSUQ9TU8gNzc0LTIx

Je tam dole i rozměr jestli to chceš zkusit někde poptat. Ale moc úspěchů tomu nedávám. Řešil jsem párkrát speciální automobilová ložiska od SKF a výsledek je jak jsem psal. Ano, SKF je vyrábí, ale od zadavatele mají zákaz je prodat komukoliv jinému než zadavateli zakázky. Tedy automobilce. Jsi tedy nucen jít a koupit si originál díl :-)

BTW: Máš dobře seřízenou vůli v tom krku? Lépe řečeno předpětí:-) Pokud ty ložiska nejsou volné a nemají vytlačené kuličky do drah (zadrhávání při otáčení odlehčeného kola), tak nemůžou cvakat. Spíš bych mrknul ještě na ložiska v předním kole. Docela často odchází jak jsem si všimnul. Měnil jsem je já i čuník a určo se ještě někdo najde.
Poděkovali: Nezmar

Více
26. kvě 2015 17:27 #2722 od palkoc5
Odpověděl palkoc5 pro téma krk řízení
Ok zkusím to dotáhnout víc,nic se nezadrhává. Dík.

Více
27. kvě 2015 07:29 #2723 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma krk řízení

FonziETV napsal: Jsou to zakázkové ložiska. Tudíž je v žádných normách nenajdeš, tudíž je ani SKF nevyrábí. Nebo možná vyrábí, ale nikomu jinému než tomu kdo si je zadal do výroby je neprodá :-)

ELIT:
ecat.elit.cz/Loziska-do-krku-rizeni-sada...YWlsSUQ9TU8gNzc0LTIx

Je tam dole i rozměr jestli to chceš zkusit někde poptat. Ale moc úspěchů tomu nedávám. Řešil jsem párkrát speciální automobilová ložiska od SKF a výsledek je jak jsem psal. Ano, SKF je vyrábí, ale od zadavatele mají zákaz je prodat komukoliv jinému než zadavateli zakázky. Tedy automobilce. Jsi tedy nucen jít a koupit si originál díl :-)

BTW: Máš dobře seřízenou vůli v tom krku? Lépe řečeno předpětí:-) Pokud ty ložiska nejsou volné a nemají vytlačené kuličky do drah (zadrhávání při otáčení odlehčeného kola), tak nemůžou cvakat. Spíš bych mrknul ještě na ložiska v předním kole. Docela často odchází jak jsem si všimnul. Měnil jsem je já i čuník a určo se ještě někdo najde.

To je pravda. Ložiska v předním kole jsem měnil taky. Byly už vymačkaný a za jízdy to dělalo pěkný bordel.

Vygenerováno za 0.209 sekund