krk řízení
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

ELIT:
ecat.elit.cz/Loziska-do-krku-rizeni-sada...YWlsSUQ9TU8gNzc0LTIx
Je tam dole i rozměr jestli to chceš zkusit někde poptat. Ale moc úspěchů tomu nedávám. Řešil jsem párkrát speciální automobilová ložiska od SKF a výsledek je jak jsem psal. Ano, SKF je vyrábí, ale od zadavatele mají zákaz je prodat komukoliv jinému než zadavateli zakázky. Tedy automobilce. Jsi tedy nucen jít a koupit si originál díl

BTW: Máš dobře seřízenou vůli v tom krku? Lépe řečeno předpětí

FonziETV napsal: Jsou to zakázkové ložiska. Tudíž je v žádných normách nenajdeš, tudíž je ani SKF nevyrábí. Nebo možná vyrábí, ale nikomu jinému než tomu kdo si je zadal do výroby je neprodá
ELIT:
ecat.elit.cz/Loziska-do-krku-rizeni-sada...YWlsSUQ9TU8gNzc0LTIx
Je tam dole i rozměr jestli to chceš zkusit někde poptat. Ale moc úspěchů tomu nedávám. Řešil jsem párkrát speciální automobilová ložiska od SKF a výsledek je jak jsem psal. Ano, SKF je vyrábí, ale od zadavatele mají zákaz je prodat komukoliv jinému než zadavateli zakázky. Tedy automobilce. Jsi tedy nucen jít a koupit si originál díl
BTW: Máš dobře seřízenou vůli v tom krku? Lépe řečeno předpětíPokud ty ložiska nejsou volné a nemají vytlačené kuličky do drah (zadrhávání při otáčení odlehčeného kola), tak nemůžou cvakat. Spíš bych mrknul ještě na ložiska v předním kole. Docela často odchází jak jsem si všimnul. Měnil jsem je já i čuník a určo se ještě někdo najde.
To je pravda. Ložiska v předním kole jsem měnil taky. Byly už vymačkaný a za jízdy to dělalo pěkný bordel.