krk řízení
- Fernet-stock
-
- Pokročilý
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
10. čvc 2017 22:11 #4761
od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma krk řízení
Nazdárek
jedna technická. V sekci o nastartování jsem řešil, že mi cuká motorka při brždnění. Vyměnil jsem ložiska v předním kole a dotáhl jsem krk řízení (tady byla očividná vůle). Ložiska pomohli na to že mi při náklonu už tak nehučí kolo, ale stejně mám pořád pocit, že je to možná až moc měkký. Jako by ten krk byl uložený v nějaké gumové kulise. Necvaká, řídítka nedrhnou, ale prostě z toho mám zvláštní pocit ale tím že jsem se v tom teď pořád jen hrabal a nejezdil tak nevím jestli je to normální.
Takže dotaz zní, nějakou malou vůli tam máte taky? (Pouze při brždění, jinak s tím problém není.)
Ps. celkově to cukání se ale nevyřešilo, ale problém na 99% odhalen, je zvlněný kotouč.
jedna technická. V sekci o nastartování jsem řešil, že mi cuká motorka při brždnění. Vyměnil jsem ložiska v předním kole a dotáhl jsem krk řízení (tady byla očividná vůle). Ložiska pomohli na to že mi při náklonu už tak nehučí kolo, ale stejně mám pořád pocit, že je to možná až moc měkký. Jako by ten krk byl uložený v nějaké gumové kulise. Necvaká, řídítka nedrhnou, ale prostě z toho mám zvláštní pocit ale tím že jsem se v tom teď pořád jen hrabal a nejezdil tak nevím jestli je to normální.

Ps. celkově to cukání se ale nevyřešilo, ale problém na 99% odhalen, je zvlněný kotouč.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
11. čvc 2017 06:13 #4762
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma krk řízení
Ten kotouc me napadl uz tak v pulce cteni. Jeste dalsi moznost by mohla byt vule kluzaků na trubkach vidlice...
Poděkovali: Simon4ever
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.171 sekund