Výplet kol
tuto možnost jsem vyzkoušel a důrazně vám jí nedoporučuju. Nehledě na to, že na kola jsem čekal více jak měsíc, byl jsem natažen o víc jak kilčo na zpátečním poštovném ale hlavně si dám znovu po pár tisících km komplet ložiska s guferama, který jsou komaxitem a zapečenm v peci zničeny... Ještě budu muset vyřešit jak se tlustý barvy šetrně zbavit z dosedacích ploch kotoučů tak aby zase byly použitelný a kotouče neházely...palkoc5 napsal: Docela slušná cena www.sbazar.cz/VENDYSS007/detail/14694066...-2-kol-neboli-design
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

To je mi jasný že by se i vyndáním zničily, kdyby mě na to upozornil rozhodl bych se proto středy nelakovat. Navíc když jsem je komplet měnil nedávno...FonziETV napsal: Komaxit z tech ploch sundáš jedině mechanicky. Nejlépe ostrým škrabákem nebo ostrým lámacím nožem opatrně oškrábat a pak jemným smirkem dočistit zbytky. Jde to docela dobře a když si dáš záležet, docílíš i ostrých přechodů na hranách. Těch ložisek je škoda, ale na druhou stranu ony se moc dobře bez poničení ani nedají vytáhnout bez speciálních drahých přípravků. Takové operace je potřeba předem rozmyslet a nejdřív udělat komax nebo obecně povrchovku a pak funkční věci. Každopádně ať se dílo podaří