Gipro X type

Více
06. čvn 2017 07:35 #4631 od findejs1310
Gipro X type vytvořil uživatel findejs1310
Zdarec kluci
Mate nekdo zkusenost s timto ukazatelem?
Gipro Xtype +U02.
Cetl jsem tu ze Capo nema snimac otacek jako Tunak a RSV
a je potreba se napojit nekam na RJ.
Capo ma diag konektor a Tuneecu ukazuje otacky.Tak tomu nejak nerozumim.Myslel jsem ze pouze zapojim do konektoru pod sedlem.
Na zivo jsem sadu U02 nevidel a po telefonu mi prodejci nebyli schopni rict jestli se pouzije pouze ten konektor nebo je potreba bastlit jeste neco jineho.
Dekuji Jura

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
06. čvn 2017 14:21 #4634 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Gipro X type
Zdar. Nedávno jsem to řešil s jedním borcem kdesi na fóru. Poslal mi ten originál papír co k tomu dostal a není to nic složitého. Do konektoru pod sedlem se to nepřipojuje. Tam je vyvedená CAN sběrnice a K/L linka pro komunikaci s diagnostikou a +/- 12V. GiPro by muselo umět komunikovat po CAN s ECU, což neumí a ikdyby umělo, v ECU není signál rychlosti tuším.
U toho GiPro ukazatele je kabeláž se 4 drátama. Napájení +/- 12V a signál otáček a signál rychlosti. Vše se připojuje k vodičům u konektoru přístrojovky. Je to v tom návodu k montáži popsané jak pro debily, takže to musíš pochopit :-)
Jen bych se vyhnul použití těch připojovacích svorek co k tomu dodávají. Já je rád nemám. Radši bych to přiletoval a zatáhl do smršťovačky nebo, pokud bys sehnal piny, tak ty 4 dráty přepinovat a rozdvojit to rovnou z pinu.
A nakonec se to nějak naučí kvalty podle rychlosti a otáček. Ale vše je popsané pěkně v tom manuálu.

Více
06. čvn 2017 16:01 #4635 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Gipro X type
Dikec za info Fonzi
No jsem elektrikar a par dratu uz jsem videl tak toho bych se nebal.Snad bych tu slozitost ctyrech dratu pochopil
Piny na pristrojovce jsem uz prave predelal na pozlacene
a znova do toho nejdu.:-)
Tak to holt ozelim :-)
Jura

Více
06. čvn 2017 19:49 #4637 od aprilak
Odpověděl aprilak pro téma Gipro X type
Ale Juro je to dobrá věc.Rychle si na to člověk zvykne.Horší je že mi blne po namontování gipro přístrojovka.Komlet zhasne ale už vím čím to je.Po zahejbání konektorama do přístrojovky to blbne tak to musim nějak opravit.

Více
06. čvn 2017 20:33 - 06. čvn 2017 20:34 #4638 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Gipro X type
No praaaave Aprilaku
Celej zivot se hrabu v dratech tak proc si jeste kazit vikend :-)
Radej ruce vod oleje :-)
Laka me to ale jak jsem rekl.... budu jezdit dal jako tenkjaaat kdyz se jeste michal 1:33 :-)

Jura
Poslední změna: 06. čvn 2017 20:34 uživatelem findejs1310.

Více
07. čvn 2017 07:06 #4639 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Gipro X type
Jirko doufám, že přijedeš aspoň na skok do Hovězí. Co tady čtu do čeho všeho ses pustil, tak ten Tvůj Capouš musí být docela vychytanej. Rád bych Tě osobně poznal, když už jsme původně skoro sousedi z jednoho města.
Myro

Vygenerováno za 0.204 sekund